Nog geen ervaring mee.

Wij nu een startpakket ontvangen.

werk super

Het appje werk heel handig en ook een snel koppeling om in te loggen via internet is heel makkelijk en gat erg snel. Als ik iets zou moeten veranderen is dat hij net als bank zaken je hele appje uitlogt als je een bladzij terug doet , waarom niet ingelogd blijven. Maar zou het iedereen aanraden.

duurt alleen wat lang voor dat je de persoon echt aan de lijn krijgt

Zeer effectief

Makkelijk te installeren, en het werkt gewoon zeer goed.

Prima en duidelijk

Het was om uit te proberen en de ervaring was prima. Duidelijk verbinding!! We zijn er blij mee

Heb het alarm nog niet hoeven te gebruiken.

Heel makkelijk te bedienen en voelt heel licht aan de pols.

Kan eigenlijk nig niets van zeggen . Nog niet nodig gehad

We hebben de wuzzialert alleen een paar keer proef oproep gedaan . Gelukkig nog niet nodig gehad voor nood gevallen . Alleen de locatie aanduiding wijkt steeds af . Het alarm is thuis op huisadres maar geeft steeds een andere locatie aan . Nu zegt die marktsingel terwijl het op de Holthuysenweg is

Mooi apparaat,handig in gebruik. Snelle levering

veilig gevoel

tot nu toe nog geen gebruik van hoeven maken. ik ben bekend met longaanvallen en heb dan hulp nodig. met gps systeem ben ik dan te traceren voor hulp diensten. Ik weet nooit wanneer ik een aanval krijg.

Nog geen ervaring mee

Is van ons buurvrouw en heeft het nog niet lang

Top horloge!

Eenvoudig in gebruik. Werkt naar volle tevredenheid!

Geeft goed gevoel!

Paar weken terug is m'n lief gevallen. Ze kon zelf niet overeind komen en had haar telefoon niet bij zich. Na 3 kwartier vond ik haar en gelijk 112 gebeld. Gelukkig niks ernstigs aan de hand. Toen dacht ik gelijk 'Nu een Wuzzi'. Ik ken het systeem uit de begintijd van Qvita (Frank H te B), dus verder zoeken heb ik overgeslagen. Goed gevoel nu ze bereikbaar is. 1x de Orion III getest, en zo blij dat je binnen enkele seconden met de centrale in contact bent. Zojuist de alleenstaande buurman ook Wuzzi aanbebolen!

Goede ervaring mee.

Zodra dhr buiten het terrein loopt gaat de wuzzi af op onze telefoon. Het gebeurd niet vaak maar is voor ons en de fam een veilig idee.

Gebruiksgemak, klein en licht.

Prima werkt goed

Werkt goed

Locatie niet goed

De locatie waar mijn moeder is, is tot nu toe nooit up to date geweest. Bij problemen kunnen we haar niet vinden zonder jullie te moeten bellen. Erg lastig

Nog geen ervaring

Ik heb nog geen gebruik gemaakt van Wuzzi

goed en accuraat

Duidelijk en transparante afwikkeling ,dit is wat kinderen willen voor kun ouders.

Duurt lang voor dat iemand van jullie reageert

Het duurt vrij lang voor dat iemand van jullie reageert

het werkt ! tot nu toe kregen we gelijk contact als ze erop drukt

Mijn moeder is doof, als zij de wuzzie aan de broeksriem heeft in etuitje hoort zij ons niet praten als ze erop gedrukt heeft. Ze vind het koort irritant/pijnlijk om haar nek, we zijn op zoek naar een andere oplossing

Ik draag wuzzi nog zo kort bij me.

Na het test contact heb ik per ongeluk 2 keer contact gemaakt heb dat ook eerlijk gezegd de heer was vriendelijk en zei dat dit kan gebeuren maar zei hij weten nu ook zeker dat het werkt, ik heb nog wel een vraag ik ben blij met hem/haar? maar waarom zit er een donker koord aan met de zomer in zicht zo jammer onder een licht gekleurd bloesje of wat ook, hebt u daar een oplossing voor of ben ik te ijdel?

Niets voor mij.

Niets voor mij.

Voel me veilig

Ben heel veel fietsen en wandelen en dat geeft me nu met wuzzi een veilig gevoel, daar ik eerst een alarm had voor alleen binnen

Nog niet gebruikt verder kan ik niet over oordelen nog

Vertrouwen!

Tijdens het opladen voor mijn moeder heb ik per ongeluk 2 x de sos knop ingedrukt. Meteen merkte ik dat het apparaat goed werkte. De meldkamer nam meteen contact op met mij en ik heb mijn excuses aangeboden. Ik kreeg een vriendelijke reactie van 2 verschillende medewerkers. En ze vertelde dat dit regelmatig voorkwam en dat ze dit begrepen. Dus heb ik nu alle vertrouwen erin dat mijn moeder meteen gehoord gaat worden mocht ze in de problemen raken.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice