Waardeloos

Mijn moeder heeft sinds 3 maanden een Wuzzi persoonlijk alarm. Hij heeft het nog NOOIT goed gedaan. Het GPS signaal komt niet overeen met Google maps. Soms blijft hij een week op dezelfde plek staan. Soms is ze in een andere stad en is ze volgens Wuzzi in een straat rondom haar woning. We hebben al heel vaak gebeld en gemaild met de klantenservice maar er wordt niets gedaan. Het enige wat we horen is dat er problemen met Google maps zijn. Al 3 maanden problemen met Google maps???? Dat kan toch niet!!! We hebben ook een optie gekregen om anders in te loggen onder Mijn Wuzzi maar ook dat werkt niet. Meerdere testen gedaan door op de nood knop te drukken en te vragen waar ze op dat moment zou zijn. Het is nog geen één keer goed gegaan. Wat als er vandaag of morgen echt wat met haar aan de hand is en we haar niet kunnen vinden!!! We stellen Wuzzi bij deze aansprakelijk.

Snel duidelijk en efficiënt

Na dat ik door de huisarts geadviseerd werd om een persoonlijk alarm te nemen, kreeg ik met een folder alle informatie en kon ik ook zien wat de kosten waren. Na het in vullen van de gegevens in de website kon het binnen een week geregeld.

Nog geen

Nog niet nodig gehad

Geeft een gerust gevoel

Wuzziallert werkt makkelijk en fijn. Met 1 druk op de knop kan mijn vader contact met ons opnemen en met ons praten. Het werkt als een telefoon en je moet dus wel even geduld hebben voor d'r belverbinding gemaakt is.

Het werkt

Moeder heeft hem nog maar net dus kan er nog niet veel van zeggen

Bevalt prima

Het geeft me goed gevoel ik heb nog niet gebruikt

één groot nadeel is het te snel moeten opladen van de accu

De alarmmelder is op één groot nadeel na een goed werkend systeem te noemen. Ik merk dat mijn vader (88jaar) er vaak niet of te laat aan denkt dat deze op de oplader moet. Daarbij vindt ik het heel erg jammer dat de accu nog geen 2 dagen meegaat oftewel erg vaak op de lader moet. Dit doordat in de praktijk dus de alarmknop leeg is en dan dus niet zal functioneren OF de alarmknop staat op de lader en mijn vader vergeet hem om te doen als hij bijvoorbeeld naar het toilet loopt. Ik heb er geen verstand van, maar zou het niet mogelijk zijn om onderstaande aanpassingen te doen; *Een alarmmelding/geluid in de app wanneer de accu onder de bijvoorbeeld 10% komt. *Een alarmtoon op de alarmknop zelf wanneer deze onder de bijv. 10% komt. Het lijkt mij dat dit technisch mogelijk zou moeten zijn, maar nogmaals ik heb er geen verstand van. ***de volgende vraag of ik deze zou aanbevelen is om deze enkele redenen dan ook twijfelachtig, verder is het een goed werkend systeem.

Test werkte goed. Verder nog niet gebruikt

het geeft een veilig gevoel

Na het overleiden van mijn vrouw wilde ik een mogelijkheid hebben om indien noodzakelijk iemand te kunnen bereiken, ook buitenshuis en dat bied dit horloge dat geeft mij een nog veiliger gevoel

Nog niet nodig gehad

Nog geen ervaring

Duidelijk en eenvoudig

Een paar keer getest alles werkt goed en gesproken tekst is goed hoorbaar

Zeer betrouwbaar

Prima alarm en volg systeem. Gebruiks vriendelijk. Alleen jammer dat je niet in 1 oogopslag kan zien hoeveel batterij je nog hebt.

Na druk op alarmknop duurt het te lang voordat je verbinding krijgt.

45 seconden tot 1 minuut te moeten wachten voordat mijn moeder van 85 jaar wat kan inspreken na het indrukken van de knop is voor haar te lang. Maar dat ik (als eerste beller) ook pas na die tijd een in-gesproken stem hoor waarna ik dan ook nog eerst 2x op 1 moet drukken is irritant. En de naam is van Cappellen en niet Cappelen. Het apparaat werkt maar geen 5 sterren waard.

Veilig gevoel dat ik zo makkelijk en snel bereikbaar ben in noodsituaties!

Gelukkig nog niet hoeven te gebruiken. Maar wel geoefend hoe ermee om te gaan. Bij een probleempje gebeld en heel goed te woord gestaan en snel geholpen! We testen 1 keer per maand.

meeste positief

de werking is helder en duidelijk de tracering is niet altijd correct helaas. ik kan ook niet ontdekken waar het in zit.

Tot op heden goed

Gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van het alarm.

Matig

Ik vind hem veel te groot en hij moet vaak opgeladen worden ben er niet zo blij mee Riky Houx

Bevalt goed ben er rustig als mij iets gebeurd kan ik op de alarmknop drukken

Het horloge kan je gebruiken het alarm indrukken perfect

A.ook al heb ik het gelukkigniet vaak nodig, ben ik er zeer tevreden mee.

Ziet er goed

Gelukkig verder nog niet nodig gehad

Het koord is veel te dik

Overal zie je het koord bovenuit ,dat had de helft smaller ge kunt .

Geeft een veilig gevoel

Ik ben niet de gebruiker van de wuzzi, ik heb deze aangeschaft voor een oom van mij, hij woont nog zelfstandig maar laat af en toe wat steekjes vallen. Ik zit op een grote afstand van hem en kan niet binnen een uur daar zijn….. door de wuzzi ..

Goed personeel en precies wat ik zocht

Precies wat nodig heb

Precies wat nodig heb

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice