Response from the business owner
Beste Sander,
Bedankt voor het delen van je feedback. We betreuren het ten zeerste dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht.
We hebben je bestelling op 4 april 's avonds ontvangen en deze de volgende werkdag, 5 april, meteen ingepakt en bij het PostNL-punt afgeleverd (16:20 uur). Normaal gesproken zou deze op zaterdag 6 april bij je geleverd moeten zijn. Helaas zien we dat door vertraging bij PostNL je pakket pas op 8 april is bezorgd.
Hoewel deze vertraging buiten onze controle ligt, begrijpen we dat dit zeer vervelend voor je is, vooral als het om een verjaardagscadeau gaat. Hiervoor bieden we onze oprechte excuses aan. We willen je graag de mogelijkheid bieden om het pakket kosteloos te retourneren. Als je van deze optie gebruik wilt maken, laat het ons dan weten, zodat we je kunnen voorzien van een retourlabel.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We streven er altijd naar om een goede service te bieden en we doen ons uiterste best om de situatie zo snel mogelijk op te lossen.
Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. We staan klaar om je te helpen.
Met vriendelijke groet,
Arnold - BRICKKampioen