Snelle en goede service!

Makkelijk bestellen. Snelle service. Persoonlijke benadering.

Fijne persoonlijke service

Snelle leuke persoonlijke communicatie en service. Bestelling prima op tijd en in goede conditie ontvangen.

Een prima eerste ervaring!

Prettige website, goedkoper dan de meeste websites en de levertijd werd gehaald!

Positief

Snelle levering!

Alles was goed geregeld!

Prijs is goed, niet zoals sommige retailers die veel boven de adviesprijs zitten. Bezorging helemaal top geregeld, ze verzenden heel snel. Klantenservice is ook heel erg vriendelijk en reageert snel. Zeker een adres waar ik voortaan mijn Lego ga bestellen! Een nieuwe webshop die het beter snapt dan veel grote bedrijven hier :-)

Snelle levering, persoonlijk geschreven kaartje erbij erg leuk!

duidelijke website en goede levering

goed verpakt verzonden en keurige info wanneer het pakket vertraagd is of bij de buren is afgeleverd.

Blij mee

Fijne site Snelle levering Goede service

Prima prijzen en goede service

Tijdens de kerstdrukte was dit één van de weinige winkels die binnen de tijd pakketten kon leveren voor een goede prijs.

Dit bedrijf gun je het geld

Dit bedrijf gun je het geld: je besteoping wordt snel verwerkt, je wordt op een grappige manier op de hoogte gehouden en bestelling wordt snel geleverd.. voorzien van een handgeschreven kaartje. Ze geven je het gevoel echt blij te zijn met jou als klant. Aanrader!

Ik ben zeer content met de vlotte service.

En bij levering ook nog een persoonlijke en attent kaartje

uitstekend

Prima direct verzonden heel blij mee.

Fantastische service

Ik had mijn eerste bestelling gedaan en het werd al gelijk de volgende dag verzonden waardoor ik het de dag daarop binnen had! Er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij, dit maakt het toch wat persoonlijker.

Weer verliefd … op LEGO

Weer verliefd Wát een heerlijk gevoel. Ben je 64 en samen met “mijn Anne” weer verliefd. Op LEGO. Hoe mooi is dat! We bestelden op 16 december een heuse LEGO kersttrein. En toen ging het snel. Betaald om 19.38 uur. Vervolgens kregen we exact 1 minuut later een geweldig mailtje met een machtig mooie tekst: “Bricktastisch dat je bij ons hebt besteld! Onze magazijnheld heeft zijn eigen LEGO meteen weggelegd om jouw bestelling z.s.m. naar je voordeur te krijgen.” Daar word je toch hé le maal blij van! Om 20.53 uur een volgend prachtig bericht: “We hebben alle blokjes bij elkaar gezocht en je bestelling ingepakt. Deze is nu klaar om te verzenden.” De volgende dag een volgend mailtje met daarin de tijdspanne waar binnen onze trein bezorgd zou worden. MOOIERWOTTUTNIE!!! Op 18 december, exact om 15.47 uur, reed de LEGO kersttrein ons station binnen. Deze trein was precies op tijd. Samen met “mijn Anne” natuurlijk gelijk aan de slag gegaan. En stoppen is dan geen optie. Nog voor middernacht was onze kerstboom compleet. De kersttrein reed zijn rondjes om de boom. Gelijk een volgende bestelling geplaatst. Het LEGO virus had ons weer te pakken. We waren weer verliefd, op LEGO. Mede dankzij de geweldige service van Brickkampioen. Een passender naam hadden ze niet kunnen bedenken: “Brickkampioen”, “Kampioen in stenen”, steengoed. Beste Brickers, “ONMEUEUEUEUEUEUNIG” bedankt!!!!

Snelle goede levering,…

Bestellen en ontvangen, meer niet.

Goede snelle communicatie en levering.

De bestelling werd snel afgehandeld zodat we het pakket ruim voor de kerst binnen hadden. Goed verpakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Je voelt je daardoor een geliefde klant!

Pakketje wel wat later ontvangen maar dat kwam door drukte, zal vast niet de enige zijn geweest, die wat heeft besteld, en dat eind december, tot mijn verrassing vond ik in de doos, een handgeschreven kaart, echt heel leuk. Dank daarvoor

Zeldzame Lego doos snel geleverd voor een goede prijs

Ik heb bij BRICKkampioen.nl een Jurassic World Lego doos (was overal uitverkocht of erg duur) gekocht, voor een goede prijs en acceptabele verzendkosten. Snel geleverd en een persoonlijk bedankkaartje erbij.. top!!

Heel persoonlijk!

Heel attent met leuke geschreven kaart erbij! Wordt gewaardeerd!

Super!!

Mijn broertje en ik hebben laatst een Lego Star Wars pakket gekocht op deze site en deze kwam ondanks de kerst snel binnen

Snelle levering uit een uitgebreid assortiment voor een ok prijs.

Duidelijke communicatie over de levering, Ruim assortiment, Prijs was ok.

Geen opmerkingen.

Ik kreeg nog een persoonlijk kaartje om veel plezier met de bestelling te wensen

Mijn bestelling was mooi op tijd en ik werd goed op de hoogte gehouden..

Als ik weer wat van lego moet hebben besteld ik het bij Brickkampioen dit omdat je hier goed op te hoogte word gehouden, goed service geeft, en een goede prijs heeft. Bedankt!!!

Super service

Snelle verzending netjes ingepakt top kwaliteit. Realistisch bedrag. Communicatie geweldig netjes op op de hoogte gehouden.

Keep up the good work!

Perfect!