Snelle verzending en doos in perfecte staat

Prettige website. Naast Engels zou misschien extra talen kunnen toevoegen.

Nette en snelle levering

Bestellen geprobeerd via Lego zelf, niet te doen als je niet de juiste betaalkaart hebt. Hier bestellen, ideaal en klaar, helemaal super.

Bestellen ging makkelijk, bezorging ging snel.

Levering volgens afspraak

Mooie aanbieding voor grote Lego-technicauto. Scheelde teveel om niet te doen bij Brickkampioen. De doos werd netjes verpakt geleverd op de afgesproken dag. Wij zijn tevreden!

Snel geleverd, goede kwaliteit. Erg tevreden!

Vlekkeloos verlopen. Zelfs een persoonlijk kaartje erbij, erg leuk. Bedankt en tot ziens!

Zoals het hoort

Ze doe wat ze beloven en zal zeker nog iets bestellen

zeer snel, uitstekende klantenservice

Tijdens de bestelling heb ik een fout gemaakt door het verkeerde adres in te voeren. De ondersteuningsdienst merkte dit direct op en meldde dit. Ik was erg blij met dit feit, voor het eerst dat ik zo'n goede service tegenkom.

Snelle levering (rondom sinterklaas), geen problemen en bestelling I orde

Snelle levering (rondom sinterklaas), geen problemen en bestelling I orde

zeer snel, uitstekende klantenservice

Bijzonder goed . Kreeg direct antwoord opeen vraag ! En kreeg ook nog gratis een setje batterijen, Een goede service

Makkelijk online besteld, en super snelle leveringen. En als kers op de taart een leuk persoonlijk kaartje met een bedankje voor de bestelling. Zou hier zo weer bestellen!!

uitstekend

Naar wens en binnen normale termijn geleverd.

Snelle levering, prima prijzen

Aanbeveling!

Voorbeeld voor andere websites

Schappelijke prijs voor Legopakket

Makkelijke website. Snel besteld en betaald. Werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Duurde iets langer, dit werd meteen gecommuniceerd...zo weet je as klant goed waar je aan toe bent. Fijn!

Warm geschenk

Leuk kaartje bij mooie Duplo cadeau, alleen PostNL had er (weer) een puinhoop van gemaakt, dus kwam net iets te laat.

Warm geschenk

Scherpe prijzen en een persoonlijke service: een aanrader!

Goed geprijsd, mooi en zorgzaam verpakt, snel verzonden en afgeleverd met een persoonlijke touch.

28 Greide

Leeuwarden 8941BN