Prijs voor de levis boxers beste prijs en snel geleverd

Snelle bezorging

Mooie voordelige acties.

Maar helaas was de voordelige actie al uitverkocht. Maar zoals bevestiging aangaf in de e-mail binnen 14 dagen mijn betaalde bedrag retour.

Helemaal top

Alles verliep vlot. Ga er zeker nog eens bestellen!

Duidelijke website, simpel bestelproces, fijne sokken en snelle verzending.

Prima snel geleverd, fijn even geschakeld met de verkoper en mooie producten.

Snel en goed

Snel geleverd en product voldeed aan verwachting

Prima levering

Hele goede en snelle service

Gemakkelijk, snel en behulpzaam.

Good

Good

Prima lekker snel en bestelling klopte dus helemaal goed

Prima lekker snel en bestelling klopte dus helemaal goed

Mijn bestelling is vlot en in goede staat geleverd

Snelle levering, ruime keuze

Snelle levering, ruime keuze in producten.

Goede producten.

Enig minpuntje is de wat lange levertijd.

Prima, snelle levering niets op aan te merken

Goed product

Duurde alleen ff er het binnen was

Perfecte levering

Snelle levering en dat voor een nette prijs Top

Goede producten gebracht door een ‘snelle’ koerier

Onmiddellijk gevonden wat ik nodig had. Gekocht en getest en gelijk terug bijbesteld. Ook zeer stipte levering!

Goede pasvorm

Volgende keer weet ik waar ik moet bestellen

Snelle levering, goedeklantenservice

Goede ervaring met Modemania. Voor het eerst besteld. Mail met track & trace had ik niet ontvangen, gemaild en al binnen aantal uur reactie met track en trace. Bestelling binnen 2 dagen in huis.

Foto’s komen niet overeen met bestelling

De advertentie en tekst zijn misleidend. Ik heb een 6-pack kleuren verassingspakket besteld. Op de foto staan 6 kleuren shorts, geen zwarte. Ook bestelde ik een 8-pack, waarin 4 kleuren en 4 zwarte shorts staan. Zoals vele boxershorts vaak per 2 verpakt; 1 kleur, 1 zwarte, is de 8-pack logisch. Ik ontving in totaal 5 kleuren en 9 zwarte, waarvan 4 dezelfde sets. Niet wat ik verwachte en besteld heb. Uiteraard staat er een disclaimer in de tekst, toch als je suggereert met foto’s een kleurrijk pakket samen te stellen, dan is 9 zwarte en de dubbele sets een teleurstelling.

goed product, slechte bezorgingsdienst - bpost

na ontvangst melding "pakje geleverd in brievenbus", geen pakje geleverd, na contact met bpost moest ik zelf maar uitzoeken waar mijn pakje dan wel geleverd was, pakje in verkeerde straat geleverd. product = 5 sterren. groeten dirk

Alles in orde

Bestelling levering gingen prima Contact met klantenservice omdat ik geen leverdatum had ontvangen. Reageerden snel en met juiste info

Sturen andere kleur op dan bestel

Ik heb een retour gestuurd echter heb ik de verkeerde maat gesteld hierop moest ik mijn artikelen terugsturen waarvoor ik 7,95 moest betalen en ik had al 4,95 betaald onze naar me toe te laten sturen dit heb ik gedaan Ik heb alles netjes voor ons instructies teruggestuurd extra geld moeten betalen en nou stuur je nu mijn de verkeerde onderbroeken op en dan moet ik zo meteen gaan opbellen en ze zeker weer voor 7,95 en opsturen heel teleurstellend

Een heel goede ervaring.

Mijn ervaring is heel goed alle keren bestellingen goed en snel geleverd erg blij mee.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

Over Modemania

Modemania.nl biedt A-merken ondermode en accessoires voor het hele gezin en dat ook nog eens tegen de laagste prijzen. Daarbij biedt Modemania.nl een groot assortiment zodat iedereen kan slagen op onze webshop. Op Modemania.nl winkelt u en betaalt u uiteraard veilig online. Daarnaast bieden we een snelle levering, een niet goed geld terug garantie en een uitstekende service.