Een heel goede ervaring.

Mijn ervaring is heel goed alle keren bestellingen goed en snel geleverd erg blij mee.

Goed contact

Niet alles was voorradig, door mailcontact is alles netjes opgelost. Heel fijn

Ik bestel hier niet meer

In omschrijving van kleding stond, valt klein uit. Dus maat groter besteld. Viel natuurlijk veel te groot uit. Retour sturen dus, helaas alleen een adres, geen retourlabel. Weer kosten gemaakt voor terug sturen en nu 2 weken wachten op je geld.

Prima kwaliteit.

De vingerloze handschoenen zijn van prima kwaliteit en de levering super snel.

Service kan beter

Na mijn bestelling kreeg ik GEEN bericht van levertijden, ik moest hier zelf naderhand om vragen. Ook kreeg ik geen factuur toegezonden, alleen een mail dat ik een bestelling had geplaatst.

Volgens afspraak!

Okee

Snelle verzending, prima op de hoogte gehouden. Ik okch 8 stuks Saccini onderbroeken, 4 setjes van 2. In de advertentie stond dat mogelijk een paar dezelfde onderbroeken in het pakket konden zitten, maar helaas kreeg ik waren alle onderbroeken met de zelfde print.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Snelle verzending

Snel verzonden, kleuren was onduidelijk op foto( 2 verschillende afbeeldingen op 1 artikel) anders 5 ster.

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring omschrijf ik als goed, snelle levering, mooie prijzen en fijne producten.

Slecht

Bestelling zou "snel" aankomen, maar dat was niet het geval. Voor het retouren van een bestelling betaal je tevens bezorgkosten.

Zeer prettige ervaring, voor herhaling vatbaar.

Het zoeken van artikelen en bestellen ging makkelijk. Betalen verliep vlot. De bezorging was prima.

Snel besteld, snel geleverd

Poor

Color of the product was mentioned as Peach on website however color of material is bright fluorescent orange in reality. This is nowhere close to the picture on the website. Returning with my own cost which is also not fair considering terrible return set up. I got to find return form on website, download, use my office resource to print as I don't own a printer, fill and find a way to make a label, stick and then send. It is such a hassle. Afterall you could add a return form and label in the package.

Snelle en correcte levering!

1e bestelling, snel en correct geleverd!

Uitstekende Puma boxers, prijs en after sales

De Puma boxers die ik beste besteld en ook de prijs en after sales zijn uitstekend. De bestelling die ik deed was niet geleverd omdat de betaling ongemerkt niet was doorgekomen. Toen ik belde om te vragen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden werd de telefoon direct opgenomen en diegene was erg behulpzaam de bestelling alsnog zo snel mogelijk toegestuurd te krijgen.

Perfecte levering, weliswaar wat vertraging!

Perfecte levering, weliswaar iets later

Goed bedrijf

Artikelen die ik besteld had, zijn van perfecte kwaliteit en de site was makkelijk te doorlopen.

Goede ski-handschoenen maar een beetje klein

Ik had Heatkeeper ski-handschoenen besteld en de grootte bepaald aan de hand van de maattabel. Volgens de tabel zou XL wat aan de grote kant zijn en L net iets te klein. In de praktijk bleken de handschoenen maar net te passen. Voor de rest voldeden de handschoenen prima. Waterdicht en lekker warm.

Snelle verzending in goede verpakking

Snel geleverd prima en fijn

Probleem met de taille

Ik heb een kleine maat warmte ondergoed gekocht. De taille van de broek is te nauw. Is die te ruilen?

Retourkosten niet duidelij

Retourkosten staan niet duidelijk vermeld. Er word beweert dat dit op de webshop staat maar als je vraag voor een foto hiervan krijg je als reactie: Wij kunnen hier wel over blijven discussiëren maar het staat er. Als ik het er niet zie staan en jullie zijn hiervan overtuigd dan is een foto ervan een kleine moeite.

product zoals omschreven en snel geleverd AANRADER

product netjes verpakt ontvangen

Snelle verzending en een fijn product ontvangen.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

Over Modemania

Modemania.nl biedt A-merken ondermode en accessoires voor het hele gezin en dat ook nog eens tegen de laagste prijzen. Daarbij biedt Modemania.nl een groot assortiment zodat iedereen kan slagen op onze webshop. Op Modemania.nl winkelt u en betaalt u uiteraard veilig online. Daarnaast bieden we een snelle levering, een niet goed geld terug garantie en een uitstekende service.