Vlotte levering

Heel vlot en correcte manier van leveren. Ik kon het pakje niet thuis ontvangen en het werd in een pakketpunt afgeleverd die voor mij vlot bereikbaar is.

Netjes

Snel alles ontvangen

2e keer hier besteld en alles snel ontvangen. Ik bestel hier zeker weer.

Goed product, niks ol aan te merken.

Prima ervaring!

Toch goed

Helaas stond op de website een andere samenstelling van sokken dan die in werkelijkheid was. Retourneren was geen probleem en terugstorten van het betaalde bedrag ook niet.

Vlot en prima.

Het bestellen zelf ging gemakkelijk, de levering was vlot. Ik heb dezelfde slippers van hetzelfde merk eerder gehad, toch lijkt het materiaal, niet de zool, maar de band die over je voet gaat, veel stugger en iets smaller te zijn.

Slechte kwaliteit

Kwaliteit is erg slecht na 1 keer dragen al 3 paar kapot

Prima ervaring

goed, naar tevredenheid , ook de maat in orde

uieindelijk toch goed gekomen.

Na een klein misverstand, is mijn bestelling toch nog goed aangekomen ,nadat ik eerder retour had verzonden.

is prima

ik heb goede ervaring door snelle en goede afhandeling van het bestelde

acceptabel

Verzenden liet vrijlang opzich wachten Had verassingspakket besteld met enkel donkere boxersshort van Vinnie G. Waren helaas niet alleen donkere boxershorts. Daarbij had ik maat L besteld en ook ontvangen. Helaas zit niet elke maat L comfortabel, de ene zit stakker dan de ander.

Levering, bereikbaarheid en service! Aanrader!

Snelle levering .

Heb pakket retour gestuurd . Maat was niet goed , ik heb maat L nodig . En had maat m besteld .ben benieuwd wanneer ik de nieuwe pakket terug hebt

Alles ok

Bestelling: geleverd komt overeen met besteld Informatie over bestelling & levering is ok En alles op tijd geleverd. Conclusie: niets op aan te merken

Perfect geregeld zeer tevreden.

Een duidelijke website. Producten zijn perfect van kwaliteit. Levering ding snel !

Helft van de bestelling verkeerde kleur ontvangen.

Voor de tweede keer niet de juiste kleuren ontvangen.

Besteld en binnen 2 dagen in huis.

Prima shop, mooie aanbiedingen en alles netjes en snel in huis. Ik kon zelf niet goed vinden of dit een betrouwbare winkel was dus zal een resensie achter laten voor degene die net als ik twijfelen.

Snel en adequaat geleverd

Wandelsokken besteld. Prima kwaliteit en zitten heerlijk.

Teleurstellend

Geleverd artikel was al kapot, en je betaald zelf voor de retour!

Niet best

Verkeerd product geleverd, geretourneerd maar geen info ontvangen over toesturen juiste product.

Makkelijk bestellen en snel bezorgd.

Nog nooit van gehoord, Modemania. Maar zij hadden wat ik zocht en nergens anders te krijgen was. Prima dus. De door mij bestelde producten werden redelijk snel geleverd en voldoen aan mijn wensen.

Ruim voldoende

Het duurde even voor de pantoffels er waren ,maar de klantenservice reageerde meteen en dat is tegenwoordig een pluspunt De pantoffels waren heel mooi .

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

Over Modemania

Modemania.nl biedt A-merken ondermode en accessoires voor het hele gezin en dat ook nog eens tegen de laagste prijzen. Daarbij biedt Modemania.nl een groot assortiment zodat iedereen kan slagen op onze webshop. Op Modemania.nl winkelt u en betaalt u uiteraard veilig online. Daarnaast bieden we een snelle levering, een niet goed geld terug garantie en een uitstekende service.