Snelle levering en goede prijs

vlug gestuurd

netjes ingepakt

super en perfekte en snelle levering en afhandeling van vragen

super en perfekte en snelle levering en afhandeling van vragen

Snel, makkelijk en voordelig

Makkelijke site, heldere info, snelle afhandeling en bezorging, bestelling makkelijk te volgen en voordelig. Ruud van Bremen

Snelle service en hele goede prijzen

Super geregeld en goede prijs-kwaliteit verhouding!

snelle levering en gewenst product

Net voor 14.30 besteld en volgende dag al in huis. Top en incl verzendkosten.

Conform afspraak , top

Helemaal top. Lekker snel bezorg en prima communicatie.

Super service

De mail van bezorging was in mijn spam terecht gekomen en daar was ik niet op bedacht. Maar een telefoontje naar Limmies was genoeg om te achterhalen waar het pakket was gebleven. Zo fijn om een vriendelijk mens van vlees en bloed aan de lijn te krijgen die ook nog eens meedenkt! Super bedankt Limmies!

Supersnel geleverd

Hele nette service, eerst mailtje gestuurd, dezelfde dag een antwoord terug! Bestelling zondag geplaatst, een uur later al een mailtje dat het was aangemeld bij DHL. Maandag overgedragen aan DHL en dinsdag geleverd. Qua prijs is deze firma ook nog het goedkoopste!

fijn product en uitstekende aflevering van de bestelling

De bestelling werd vlot geleverd. Is een uitstekend product voor onze vloer. zijn er heel blij mee.

Ontevredenheid super opgelost!

Ik had viltglijders besteld waar ik niet zo tevreden over was. Zonder gedoe hebben ze deze omgeruild voor andere. Bleek vervolgens dat ik de verkeerde maat had opgegeven, ook daar deden ze niet moeilijk over. Dus zeer tevreden over de service. Zal deze week de juiste ontvangen waar ik van vermoed zeer tevreden mee te zullen zijn. Bedankt

zo wel prijzen, producten en levering %*

ben heel tevreden. kwalitatief producten, mooie prijzen en zelfde dag verzonden.

Tevreden

Tevreden omdat er direct werd gehandeld na een klacht. Top.

Gisteren mijn bestelling netjes ontvangen

Gisteren mijn bestelling netjes ontvangen. Ik had in mijn reactie aangeven dat ik nog niets had ontvangen. Ik ben door het bedrijf opgebeld dat het pakketje er aan kwam maar omdat de feestdagen net waren geweest dit iets vertraagd zou kunnen zijn. Mijn frustratie is niet tegen dit bedrijf bedoeld maar eigenlijk aan de vervoerder (PostNL) die elke keer het bezorgmoment doorschuift. Is ben zeer netje te woord gestaan door Limmies Vloerenservice zij hebben netjes gehandeld.

snelle levering en voordeliger dan elders

topproduct voor een scherpe prijs

Trieste bedrijfsvoering

Webshop die op een oneerlijke manier handelt. 2 orders retour gestuurd en dan halen ze een truukje uit door de verzendkosten van in totaal 9 euro niet te crediteren. Heb ze gebeld en gemaild, maar reageren op beide niet. Jammer dat ze voor 9 euro hun naam te grabbel gooien. Beter kan je voor een eerlijke winkel kiezen.

Na een defect met het artikel meteen weer nieuwe toegestuurd gekregen.

Uitstekend geholpen

Bestelling vlot afgehandeld en kleine wijziging in aantal na bestelling werd vlot afgehandeld. Vragen werden vlot beantwoord.

2de bestelling maar niet zo tevreden

Ondertussen zijn we bijna een week na mijn bestelling en ik heb de producten nog steeds niet ontvangen, ondanks dat ze o voorraad waren

In een woord: top

Duidelijke site, snelle levering

Heel tevreden

Heel snel alles na ëën dag al geleverd Zijn heel tevreden

Snelle levering en alles op voorraad

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling.

Snelle levering en advies

Snel geleverd, en goed telefonisch advies toen ik nog een vraag had.

Beste prijs en heel goede service!

Limmies is de goedkoopste optie en de service is snel en zorgvuldig. Direct bevestiging van mijn aankoop en verschillende mails over de status van mijn bestelling. Bestelling op tijd en snel ontvangen. Topervaring!

Jacob Schorerstraat 68

9745 DB Groningen

+31(0)653702858

Over Limmies vloerenservice

Limmie's Vloerenservice is een webshop waar u alle producten kunt vinden voor de afwerking en onderhoud van uw houten vloer. We houden ons sinds 2006 bezig met de verkoop van alleen topmerken op het gebied van olie, lak, en alles wat daar bij komt kijken. We leveren uit voorraad, op werkdagen voor 14.30 besteld is dezelfde dag verzonden. Naast de webshop kun je bij Limmie's Vloerenservice, in de 3 Noordelijke Provincies, ook terecht om uw vloer te laten leggen, onderhouden of schuren. www.limmies.nl