Snel en correct !

Prima service.

Mooi en degelijk systeem waarvan de viltjes indien versleten vervangen kunnen worden.

Houten vloer weer als nieuw

We hebben onze houten vloer laten schuren. De gelakte houten planken zagen er na jaren intendief gebruik in de woonkamer niet meer uit. Ook hadden we sommige delen opnieuw gelegd, en omdat de planken niet allemaal meer even recht waren, vastgezet met houtljm dat flink door de kieren kwam. Maar na een goede schuurbeurt vam Limmie's, in een halve dag, was de vloer onherkenbaar. Als nieuw en net gelegd, mooi strak en glad. Laat het maar aan Limmie's over!

Probleemloos

Topper

Zeer behulpzaam en snelle reactie en snelle verzending

mooi produkt

heb gewerkt met Skylt Conditioner. Alles uitgelegd aan de klant

Makkelijk bestellen, goede prijs en snelle levering.

Zeer tevreden.

Snelle levering, goede informatie

Snelle en correcte levering. Vooraf prima op.de hoogte gehouden wanneer en hoe laat het pakket zou komen. Met dank!

Probleemloos, snel!

Probleemloos, snel!

Snelle levering ,alleen jammer dat de fles volledig beschadigd uit ,.de verpakking kwam.

Goede en snelle levering

Het product was goed en duurzaam verpakt. In plaats van plastic zaten er kranten bij in de doos ter opvulling. Snelle levering.

Prima prijs/ kwaliteit verhouding

super snelle leverring

goed product en lekker snel in huis

Snel en meedenken super

Even gebeld goed geholpen ook op voorraad

Snelle en correcte levering

Vandaag bestellen morgen in huis.

Gewoon kwaliteit

Prima manier om te bestellen tegen een goede prijs. Rubrio monocoat is sowieso een geweldig product wat ik al jaren gebruik voor onze houten vloer.

Product snel geleverd

Snelle levering en goede prijs

vlug gestuurd

netjes ingepakt

super en perfekte en snelle levering en afhandeling van vragen

super en perfekte en snelle levering en afhandeling van vragen

Snel, makkelijk en voordelig

Makkelijke site, heldere info, snelle afhandeling en bezorging, bestelling makkelijk te volgen en voordelig. Ruud van Bremen

Snelle service en hele goede prijzen

Super geregeld en goede prijs-kwaliteit verhouding!

snelle levering en gewenst product

Net voor 14.30 besteld en volgende dag al in huis. Top en incl verzendkosten.

Jacob Schorerstraat 68

9745 DB Groningen

+31(0)653702858

Over Limmies vloerenservice

Limmie's Vloerenservice is een webshop waar u alle producten kunt vinden voor de afwerking en onderhoud van uw houten vloer. We houden ons sinds 2006 bezig met de verkoop van alleen topmerken op het gebied van olie, lak, en alles wat daar bij komt kijken. We leveren uit voorraad, op werkdagen voor 14.30 besteld is dezelfde dag verzonden. Naast de webshop kun je bij Limmie's Vloerenservice, in de 3 Noordelijke Provincies, ook terecht om uw vloer te laten leggen, onderhouden of schuren. www.limmies.nl