2de bestelling maar niet zo tevreden

Ondertussen zijn we bijna een week na mijn bestelling en ik heb de producten nog steeds niet ontvangen, ondanks dat ze o voorraad waren

In een woord: top

Duidelijke site, snelle levering

Heel tevreden

Heel snel alles na ëën dag al geleverd Zijn heel tevreden

Snelle levering en alles op voorraad

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling.

Snelle levering en advies

Snel geleverd, en goed telefonisch advies toen ik nog een vraag had.

Beste prijs en heel goede service!

Limmies is de goedkoopste optie en de service is snel en zorgvuldig. Direct bevestiging van mijn aankoop en verschillende mails over de status van mijn bestelling. Bestelling op tijd en snel ontvangen. Topervaring!

Uitstekend!

Snel en prima kwaliteit geleverd!

Niet goed geleverd en dat slecht opgelost.

Ik heb vloerglojders besteld maar kreeg de verkeerde maat geleverd. Nadat ik hierover reclameerde kreeg ik bericht dat ik de dopjes voor eigen rekening terug kun sturen en dat dan het geld geretourneerd zou worden. Dat is ook gedaan, maar exclusief alle verzendkosten -dus wat ik aan limmies heb betaald en mijn eigen kosten. Nadat ik heb geschreven dat dit volgens mij echt niet klopt omdat zij de fout hebben gemaakt bleef het, zowel in de mail als op mijn bankrekening, oorverdovend stil.

no nonsens levering, snel en orrect

What more to say? alles snel en netjes geleverd.

goed product gebruik dit al lang

gemakkelijk in gebruik

Prettig telefonisch contact.

En snelle afhandeling van het probleem betreffende mijn foute bestelling.

Goed materiaal en snel geleverd

Snel geleverd en materiaal zoals omschreven.

Goed, snel en voordelig :)

Goed, snel en voordelig :)

Snel verstuurd

Snelle levering, goede prijs.

Produkt wat ik bestelde is minder goed verkrijgbaar dan een paar jaar geleden en voordelig en snel geleverd

snelle levering, goede prijsstelling

Er was wat verwarring over het bestelde en geleverde product. Limmie's belde mij en legde uit dat de productnaam is veranderd, maar dat het product hetzelfde is gebleven. Fijn dat ik even gebeld ben.

Lekker snelle levering

Ik vond op de website gemakkelijk de juiste stoelpootschermers. Ze worden snel geleverd.

Geleverd volgens afspraak

Prima ervaring; snel geleverd conform de afspraak.

Fijn onderhoudmiddel

Snelle levering. Netjes afgehandeld

Zoals boven omschreven.

uitstekend

Alleen ik de een te kleine diameter besteld. Zal nieuwe bestellen

in 1 woord: FANTASTISCH

FANTASTISCH

Perfecte webshop

Mijn bestelling was niet aangekomen en Limmies stuurde meteen een nieuwe.

Jacob Schorerstraat 68

9745 DB Groningen

+31(0)653702858

Over Limmies vloerenservice

Limmie's Vloerenservice is een webshop waar u alle producten kunt vinden voor de afwerking en onderhoud van uw houten vloer. We houden ons sinds 2006 bezig met de verkoop van alleen topmerken op het gebied van olie, lak, en alles wat daar bij komt kijken. We leveren uit voorraad, op werkdagen voor 14.30 besteld is dezelfde dag verzonden. Naast de webshop kun je bij Limmie's Vloerenservice, in de 3 Noordelijke Provincies, ook terecht om uw vloer te laten leggen, onderhouden of schuren. www.limmies.nl