100% goed

Mooie goedpassende vloerglijders met vilt voor onder mijn eetkamerstoelen.

Bestelling is netjes aangekomen

De vilten strook in een hoed geplakt om passend te maken. De hoed zit nu goed stevig op het hoofd.

Snelle levering van het onderhoudsmiddelen

Alles is perfect verlopen. Top

Van bestelling tot levering is alles perfect verlopen

Duidelijke site, snelle levering, juiste prijs

Prettige en overzichtelijke site. Concurrerende prijzen en zeer snelle levering van goederen.

Snelle levering de eerste keer alleen de tweede problemen met betaling via sofort. De olie die ik besteld is goed in de verwerking met kwast/ roller en spuitnevel. Al met al perfect

dubbele rekening

poten geruild maar toch voor beide sets betalen

Goed passende en werkende viltglijders

Volg de uitleg op de website en je krijgt precies de juiste viltglijders. Makkelijk besteld en snel thuis geleverd.

Goede service. Snel geleverd. Goede informatie

mooi product

mooie meubelbeschermer onder mijn salontafel. goede service , snelle levering kortom topklasse !

Snel en goed

Prima.

Viltstrips besteld om onder bedpoten te plakken. Werkt uitstekend (lekker dik vikt, plakt heel goed). Snelle bezorging.

Goede prijs kwaliteit verhouding

De bestelling was makkelijk te doen, werd op de hoogte gehouden van de voortgang en werd geleverd op de afgesproken dag.

Goed product snelle service

had kantel doppen voor me stoelen, zijn goed en snelle levering

Vlot bezorgd

Al eerder besteld. Niet duur, snel in huis.

Mooie producten, prima service

Mooie producten en prima service. Helaas was er 1 verkeerde glijder tussen de bestelde gekomen. Na het sturen van een mailtje had ik praktisch de volgende dag de vervangende glijder in huis. Top!

Mooi product. Snelle levering

Mooi product. Snelle levering

Dat je direct antwoord krijgt op de mail

Tot op heden geweldig.

Goede en eerlijk verhaal

Supersnelle service

Accessoires besteld en volgende dag al in huis! Stevige doppen voor onder tuinstoelpoten. Goede kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. Ben heel tevreden!

top

mooi product van goede kwaliteit snelle levering

Goed spul

Zijn reeds gemonteerd en zien er goed uit

Echt geweldig

In de middag besteld. Volgende dag in huis. Wat een prachtig eindresultaat met de Rigo Skylt 5510 2K. Een 7 cm dik eikenhouten tafelblad zwaar geschuurd en komt het: Waarmee ga je het blad behandelen ? Onzichtbare bescherming lijkt de oplossing. Na 3 lagen wat korrelig geworden heel fijn nageslepen. Daarna nog 2x behandeld met de door Limmies aanbevolen roller. Het resultaat mag er zijn. Zo mooi is onze tafel nog nooit geweest.

Geen reactie op mijn mail

De dopjes blijven niet goed zitten onder de stoelpoten.

Jacob Schorerstraat 68

9745 DB Groningen

+31(0)653702858

Over Limmies vloerenservice

Limmie's Vloerenservice is een webshop waar u alle producten kunt vinden voor de afwerking en onderhoud van uw houten vloer. We houden ons sinds 2006 bezig met de verkoop van alleen topmerken op het gebied van olie, lak, en alles wat daar bij komt kijken. We leveren uit voorraad, op werkdagen voor 14.30 besteld is dezelfde dag verzonden. Naast de webshop kun je bij Limmie's Vloerenservice, in de 3 Noordelijke Provincies, ook terecht om uw vloer te laten leggen, onderhouden of schuren. www.limmies.nl