Snel en goed

Beweegbare stoel dopjes met vilt, snel geleverd afmeting klopte degelijk product.

Snel geleverd, mooie producten

Limmies website verraste mij al met diversiteit aan producten. Keuze was snel gemaakt, besteld en netjes geleverd.

duidelijke website, goede producten, snelle levering

duidelijke website, goede producten, snelle levering. Retourneren werd snel geregeld.

Na 1 dag al barsten in de bescherm schaaltjes

We hadden na 1 dag in alle 4 de schaaltjes al barsten. Dus niet blij met hrt product

snel en goed

Zien er goed uit!

Ik heb de doppen er vandaag ondergezet,dus kan ik daar nog geen oordeel over geven. Als ze goed bevallen heb ik er nog 20 nodig,dus we kijken even af of ze echt goed zijn. Dus ik denk tot over een paar weken.

Gebruik het al jaren.

De zaak waar ik het schoonmaakmiddel kocht is gestopt.

Zeer goed product,.. Top!!!

Vlot en netjes gelopen en goede kwaliteit. ,Grtz, Harry.

Allemaal goed geregeld

Viltglijder voor schuine stoelen met een hoek van 6 graden (vervangbaar) - Ø10mm --> retour en geld stond snel weer op mijn rekening. Viltglijder voor schuine stoelen met een hoek van 6 graden (vervangbaar) - Ø12 mm --> tip opgevolgd van de zak en ze zitten perfect.

top

precies wat ik wilde, naar mijn mening kan de aflevering sneller.

Toppie Toppie

Stoelpoot beschermers besteld. Niet juist retour gezonden en snel afgehandeld. Wel schadepost voor mij van €8,50 das dan wel weer zonde.

Vlotte afhandeling

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Snel geleverd. joe

Super snel geleverd

Binnen 24 uur in huis

Prijs, kwaliteit goed,snelle levering.

Uitstekend product c.q. onderhoudsmiddel voor parketvloer.

Heel goed had het de dag daarna al in huis heel goed

prima afhandeling

positieve ervaring

Prima service snel geleverd

Na meerdere bestellingen nog steeds een goed gevoel bij deze Firma top levering

Precies wat ik wou

Snel bezorgd, goede prijs/kwaliteit

Ziet er goed uit

Snel geleverd,makkelijk te monteren. Nu kijken of het lang mee gaat.

Prima levering en product goede kwaliteit

Snelle levering en kwalitatief goed product.

Skylt en Limmie's zijn niet helemaal mijn ding

een halve liter Skylt gekocht bij Limmie's. Ik heb een eiken tafel die behandelt moest worden. Er zat eerst lak op. Met de machine en daarna nog met de hand geschuurt. Hij was helemaal kaal. Ik doe de Skylt erop met een roller die Limmies aanraadt. Het ziet er werkelijk niet uit. Het was blanke Skylt maar ik kreeg allemaal witte strepen en het leek wel of het direct droog was. De eerste streek die je deed was niet meer aan te passen/te laten vloeien. Dus als je een baan maar iets scheef doet krijg je hem niet meer recht omdat het droog is. Maakt ook niet uit hoe dik je het erop smeert. Het was werkeliijk een ramp. Ik gelijk met een natte doek de Skylt van de tafel gehaald en mailen naar Limmies. Na de tweede keer mailen krijg ik reactie en een tip hoe het te moeten doen. Ik overnieuw de Skylt erop. Zelfde resultaat. Gelijk er weer afgehaald en maar weer mailen. Dat is nou een week geleden en ik heb niks meer gehoord van Limmies. De Skylt gooi ik verder maar weg, heel zonde van het geld en de tijd. Skylt komt er bij mij ook niet meer in. Ik ga weer gewoon aan de normale lak.

betrouwbaar

snelle en juiste levering

Precies wat we zochten en snel geleverd

De plastic doppen onder onze eetkamerstoelen gingen al na een jaar kapot. Online gezocht naar een alternatief en deze bij Limmie's gevonden: verstelbare poten met vilt eronder. Eerst 1 setje besteld om de maat te checken en daarna de andere 7 stoelen ook gedaan. Zeer tevreden over! Hopelijk leven ze langer dan de meegeleverde doppen.

Jacob Schorerstraat 68

9745 DB Groningen

+31(0)653702858

Over Limmies vloerenservice

Limmie's Vloerenservice is een webshop waar u alle producten kunt vinden voor de afwerking en onderhoud van uw houten vloer. We houden ons sinds 2006 bezig met de verkoop van alleen topmerken op het gebied van olie, lak, en alles wat daar bij komt kijken. We leveren uit voorraad, op werkdagen voor 14.30 besteld is dezelfde dag verzonden. Naast de webshop kun je bij Limmie's Vloerenservice, in de 3 Noordelijke Provincies, ook terecht om uw vloer te laten leggen, onderhouden of schuren. www.limmies.nl