Goede levering en zeer klantvriendelijk

Zoals gezegd snel correct en klantvriendelijk

Snel contact, snel geregeld allemaal...

Hallo.. Tijdje geleden heb ik Skylt Original gekocht. Dit was voor het behandelen van ruwe planken die in mijn badkamer zijn geplaatst. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De prachtige planken pronken in mijn badkamer. Ze hebben hun eigen kleur behouden, mooie matte finish en zijn kras bestendig en tegen vlekken beschermd. Skylt zou ik zeker aanraden als je bijzonder hout wil beschermen zonder dat het zijn pronk verliest.

Alles keurig en netjes afgeleverd.

Alles keurig en op tijd geleverd.

Prima bedrijf

Goed product, snelle verzending

Goede adviezen en goede producten

Goede adviezen en goede producten

Stoelglijders besteld, na twee dagen lagen ze in de brievenbus. Helemaal top.

snelle service en goed produkt

Naast goed advies, een snelle levering en een goede prijs

Plezierig en professioneel contact waarbij goed -en voor mij geldbesparend- advies werd gegeven. Goede, reële prijzen en een snelle levering. :-)

GOED EN SNEL

GOED EN SNELLE LEVERING

Nette prijs, vlotte service.

Skylt lak heeft prachtig mat effect op eikenhouten badmeubel. Hout behoudt de mooie natuurlijke onbehandelde look.

Na veel krachtsinspanning flacon open

Na tip van Limmie (kinderslot) nogmaals geprobeerd. Ik ken het principe van een kinderslot, maar moest toch even flink kracht zetten. En uiteindelijk open gekregen. Maakt fantastisch schoon. Ben er uiteindelijk heel erg blij mee.

Snelle en correcte service.

De bestelling kwam snel en volgens afspraak.

Mooi product maar wel vastzetten

Prachtig product, doet wat het moet doen, maar pas als je ze vastzet met polymax lijm, alleen de pinnen zijn niet voldoende om ze vast te zetten

Hele goede service, afwerking product viel een beetje tegen

Eiken afdeklatten besteld bij Limmies. De service was echt super, ze stuurde een paar samples zodat ik kon kijken welke afdeklat het beste bij mijn vloer paste. De latten werden snel bezorgd en de communicatie was prima. 5 sterren dus voor de service. De afdeklatten hebben helaas wel een wat (erg) wisselende kleur omdat de laklaag niet overal even goed is aangebracht en ik een deel opnieuw moet lakken, dat is wel jammer want dat wilde ik juist voorkomen door vooraf gelakte latten te bestellen (en daarvoor dus extra te betalen). Volgende keer zou ik hier dus even goed naar informeren.

Snel levering

Ben nog maar net bij jullie Ik zeg als het goed is dan is het goed een dan bestel ik weer bij jullie.

valt wat tegen

strepen komen terug zijn niet weg wat is de volgende stap

Goede site en snelle goede verzending.

Goed lopende site, overzichtelijk en duidelijk. Vlotte verzending en goed verpakt.

Snelle levering goede afhandeling

Bestelling snel ontvangen , compleet geleverd en goed verpakt

Snelle levering. En uitstekende kwaliteit.

Goede service uitstekend afwikkeling

Bij het openen van de bestelling zat er een verkeerde flacon in het doosje. Na het bellen met het kantoor had ik binnen 2 dagen de goede verpakking kosteloos in huis !

Prima ervaring

Levering van gevraagde product goed en snel verlopen ,

Goed product en snelle levering

Twee flessen besteld. De volgende dag al in huis

Prima product

Ook een milieuvriendelijke verpakking.

Mijn ervaring is heel positief.

Vóór ik wist welk product ik moest hebben voor mijn vloer, heb ik via de mail hier een vraag over gesteld. Zoals beloofd via de website kreeg ik binnen 24 uur een reactie en wist ik wat ik moest bestellen. Ik ben hier heel positief over. De producten werden snel geleverd en het resultaat is super. Ik ben heel tevreden over mijn keuze voor Limmies vloerenservice.

Jacob Schorerstraat 68

9745 DB Groningen

+31(0)653702858

Over Limmies vloerenservice

Limmie's Vloerenservice is een webshop waar u alle producten kunt vinden voor de afwerking en onderhoud van uw houten vloer. We houden ons sinds 2006 bezig met de verkoop van alleen topmerken op het gebied van olie, lak, en alles wat daar bij komt kijken. We leveren uit voorraad, op werkdagen voor 14.30 besteld is dezelfde dag verzonden. Naast de webshop kun je bij Limmie's Vloerenservice, in de 3 Noordelijke Provincies, ook terecht om uw vloer te laten leggen, onderhouden of schuren. www.limmies.nl