De stickers zijn snel geleverd. Ruime keus.

supersnel

geweldig snelle service en meedenken!

prima en netjes verzorgt.

als succes

De communicatie via de mail was heel goed - we begrepen elkaar - hij was duidelijk naar mij toe - ik naar hem - resultaat goed!

aanrader

Snelle verzending, Stickers zijn precies zoals omschreven, ik bestel zeker opnieuw

Snel en behulpzaam

Ik was per ongeluk 1 item vergeten te bestellen. Bestelde 'm opnieuw en vroeg via e-mail of de items toch samen konden worden toegevoegd zodat ik maar 1 maal verzendkosten hoefden te betalen. Daar werd direct op gereageerd en ik kreeg eenmaal mijn verzendkosten vergoed. Super attent en klantvriendelijk geregeld! Hierdoor blijf ik zeker bestellen bij hen.

anders dan verwacht

De stickers waren in werkelijk anders dan dat we verwacht hadden. Het waren allemaal aparte letters en waren niet makkelijk om apart en recht op de raam te bevestigen.

Snelle service en product naar tevredenheid.

Snelle service en product naar tevredenheid.

Korte lijnen, goede communicatie, goed eindproduct

Ik ben heel tevreden met Jonatan van Kortingstikkers. Alle projecten die ik tot nu toe met hem heb gedaan zijn correct verlopen en de resultaten mochten er elke keer zijn. Top bedrijf.

De stickers zijn nog niet geleverd

De stickers zouden 3 januari geleverd worden, zijn nog steeds niet geleverd.

Klacht netjes en snel opgelost.

Fijn contact gehad met medewerker.

Goedkoop en snel

Mijn bestelling geplaatst en al snel mogen ontvangen Top

Perfect geregeld.

Altijd perfect geregeld.

klantvriendelijk

Snelle reactie , proefdrukken keuring in mail en snelle levering

Kan beter

Poster verkreukeld, verschillende kortingskaartjes door heel de doos heen verspreid. Helft van de kaartjes is een afwijkende maat en staat de tekst voor een deel niet op.

Snelle levering en goed product

Adequate, goede en vlotte levering

Adequate, goede en vlotte levering

TOP!

snel en goed!

supersnelle levering!

supersnelle levering!

Prima stickers, echter voor mijn bedrijf onbruikbaar

Ik heb over het hoofd gezien dat het stickers op a4 papier waren en niet op rol. Niet werkbaar in een winkel. Vreselijk jammer, de stickers zijn prima, helaas toch mijn geld weggegooid.

uitstekend

Wij hadden te kleine stickers besteld, hier melding van gemaakt bij Kortingsticker.nl Een medewerker heeft kosteloos grotere stickers opgestuurd welke we direct de volgende dag in huis hadden. Geweldige service !

Snel & goede kwaliteit

Binnen 24 uur geleverd en goede kwaliteit!

Geweldig op maat en snel

Van opdracht tot ontvangst korte lijntjes heldere en functionele communicatie waardoor snelle processen het resultaat zijn

Winde 62

8265 EK Kampen

+31 6 36485157

Over Kortingsticker.nl

Kortingsticker.nl biedt een groot assortiment winkelreclame stickers en posters. Heb je binnenkort een sale of uitverkoop? Dan helpen wij jou graag verder!