Filter

het kan altijd beter

zoek product A vindt product A koop product A (wat saai) 1. waarom weer dit product bij kortingsticker bestellen ? 2. geen extra info over wat kortingsticker te bieden heeft. 3. grote doos verzonden had best wat reclame in gemogen - folder - vel met allerlei mogelijkheden, proefdrukken - kortingsbon volgende aankoop

De kwaliteit van de stickers en de service van Kortingsticker zijn zoals verwacht mag worden van een

Makkelijke en goede communicatie, snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product, goede prijs

Slecht

Product zou binnen twee dagen geleverd worden maar we zijn inmiddels twee weken verder en ik heb nog niets gezien...

Prima bedrijf

Duidelijke site en snelle correcte levering.

Prima snel bezorgd

Prima snel bezorgd niets op aan te merken

uitstekend en persoonlijk

vriendelijk behulpzaam en persoonlijk

Geweldige service!!

Had verkeerde maat stickers besteld. Op mijn mail werd snel gereageerd en met bijbetaling kreeg ik enkele dagen later de juiste binnen. Ben zeer tevreden.

Heel behulpzaam

Fantastisch service, En door vertraging bij post nl ook naar andere oplossingen gezocht om toch alles op tijd in huis te krijgen! Super Service!

Correct en snelle levering!

aanbevolen!

Snelle correcte service, prima product

Telefonisch contact met vraag over product snel en correct afgehandeld. Drukproef binnen 24 uur, levering dag later. Prima! Volgende keer weer deze leverancier.

Slecht

Vorige week woensdag bevestiging van de bestelling gehad, maar is nog steeds niet binnen.

Snelle levering, goed product, komt afspraken na

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had stickers besteld voor onze Rommelmarkt en was bang dat ze niet op tijd geleverd zouden worden, dus heb een belletje gedaan en zei zouden er voor zorgen dat ik ze op tijd binnen had… en dat was ook zo echt heel blij met de goede service.. bedankt nogmaals

Redelijk goed

Product ontvangen had verwijderbaar stikkers besteld kwa plak kwalitatief valt het een beetje tegen inderdaad verwijderbaar maar op niet gladde producten weinig tot geen kleef vermogen (kleding) en de prijs is redelijk hoog voor wat je geleverd krijgt.

-zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding -Supersnelle levering -Ik bestel zeer zeker nog

Groot assortiment en bellen zelfs na om advies te geven

Reageren snel en geven goed advies + snelle verzending.

goed geholpen ietsje trage verzending.

Zie bovenstaand.

Alles zoals verwacht

Alles zoals verwacht

Alles prima geregeld en vlotte service

Alles vlot geregeld

Precies wat we vroegen

Besteld, betaald , gekregen. Alles ok

mooie stickers en goede service

Je kan de korting laten printen die je wil. erg handig en zien er mooi uit. Je hoeft ook niet in 1 keer heel veel te bestellen. aanrader.

62 Winde

Kampen 8265 EK