Quick, friendly and efficient service.

Easy people to deal with despite language barrier. Quick responses to questions and happy to provide technical data. Good shipping time frame. Item arrived only slightly after estimate. Only issue with shipping was relatively lightweight crushed paper protective packaging. Bubble rap would have much more effective with no weight penalty. Positive experience overall.

Perfect, fast shipping, perfect condition!

really good to recommend you. Uncomplicated, fast, perfect

Goed bereikbaar, snelle reactie op vragen en doen wat is afgesproken

Fijne winkel, prettig personeel

Producten op voorraad, goed geprijsd en prettig personeel

Snel en netjes geleverd, Ook spullen die niet zo gangbaar zijn vaak geleverd. Prima service.

Super snelle levering

Dag later al op de mat! Blij dat we dit onderdeel nog konden krijgen.

Snel, vriendelijk en deskundig geholpen.

Prima geholpen. Ze doen wat ze beloven.

goed en snel

Moet nog kijken of het past, denk van wel als ik het product bekijk.

Precies zoals besteld

Mooie nieuwe mat.

Helemaal volgens verwachting!

Helemaal volgens verwachting!

Commande conforme

J'ai commandé un relais pour mes vitres électriques, la seule chose qui pourrait être amélioré c'est un moyen de paiement européen en ligne style PayPal, j'ai effectivement perdu deux jours à cause du virement bancaire, sinon je recommande ce fournisseur. Bonne journée.

correct onderdeel

Zeer uitstekende service . Correcte afhandeling

Zeer uitstekende service . Heel Vlotte levering

VERY SATISFIED

C.A.R. TOYOTA had a spare part that we couldn!t get in Sweden. after a couple day*s we had the spare part. Very good.Satisfied customer Bröd Jeppsson bil o traktor Sandbyvägen 50 Borrby Sweden

Had de verkeerde kap besteld, die is zonder problemen omgeruild.

Prima snel en goede kwaliteit

Besser geht es nicht

Die Beschreibung des Artikel mit der Ersatzteilnummer von Toyota war sehr hilfreich für meine Ersatzteil suche. Die Glasscheibe war sehr gut verpackt ,der Versand war super schnell. Kann die Firma nur weiter empfehlen. Vielen Dank.

Nette onderdelen, goed verpakt en snelle levering.

Superservice

Had een hoedenplankkoord besteld. Porto was meer dan de prijs van het koordje. Voorstel c a.r. we maken er een briefpakketje van wat aanzienlijk in kosten scheelde. Kreeg keurig het teveelbetaalde teruggestort. Chapeau! Dit is klantvriendelijk!

Mijn vragen zijn goed beantwoord {200 %]

Goede uitleg luisteren wat er gevraagd word, en advies geven.

Geweldige ervaring!

Onze 23 jaar oude Previa, 370.000km op de teller, was aangereden door een vorkheftruck. Forse schade aan linker voorportier, wielkast en bumper/front. Schade-expert en schadeherstelbedrijf hadden hun conclusie al klaar: Total loss, en afscheid nemen. Maar zijn wij zijn aan onze Previa gehecht, wat een auto! Na wat zoeken bij C.A.R. uitgekomen. Daar hadden ze zowaar een geschikt linker voorportier in de goede kleur, en ook de andere benodigde onderdelen. En Mike begreep onze liefde voor de Previa. Vandaag opgehaald, alles in 1 dag hersteld, zeer vriendelijke en deskundige communicatie, en dat allemaal voor €500,- minder dan dat op grond van opgestuurde foto’s geraamd was. Van harte aanbevolen,

Meedenkend, prettig contact, goed verpakt Mike bedankt.

Serviceverlening een correctheid zoals het hoort.

Velg besteld en zeer snel geleverd. Prima kwaliteit.

Plezierig contact en ik kreeg duidelijke info over het door ons gezochte onderdeel. Goede prijs en snelle levering.

Scheinwerfer corolla 92-97

Super Service Sehr freundlich und kompetent Sehr hilfreich Eine gute Empfehlung

Schoolstraat 46

3864 MJ Nijkerkerveen

+31 6 20353468

Over C.A.R. Toyota Onderdelen

Al sinds 1993 staat C.A.R. Toyota voor passende en betaalbare Toyota onderdelen. Door te werken met originele Toyota onderdeelnummers (OEM nummers) en het chassisnummer van uw auto kunnen wij een goede pasvorm garanderen, we leveren onze onderdelen dan ook met pasgarantie. Vanuit het in Nijkerkerveen, bijna 3000 m2. tellende magazijn kunnen de onderdelen vaak nog dezelfde dag worden verstuurd. C.A.R. heeft de grootste voorraad gebruikte Toyota-onderdelen van Europa. Deze onderdelen komen van eigen demontage. Er werken bij C.A.R. Toyota dan ook uitsluitend ervaren Toyota monteurs. Naast gebruikte Toyota en Lexus-onderdelen leveren wij ook origineel nieuwe en desgewenst imitatie nieuwe onderdelen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om onderdelen op afspraak te laten monteren.