Snelle verzending

Eindelijk een trekhaak voor mijn Prius Wagon gevonden. Nieuw en origineel. Bestellen ging eenvoudig, 2 dagen later in huis.

Goed geregeld!

Altijd als ik wat bestel wordt ik zeer goed geholpen. Er wordt altijd meegedacht en de volgende dag in huis!

Commande.

J ai commander un article .avec photos et numéros de série du véhicule. Je n ai pas reçus la bonne pièce.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles bestens 1A

Kauf war einfach und reibungslos. Dankeschön

Remdrukregelaar Toyota Starlet van 24 jaar oud

Remco Brons heeft me uitstekend geholpen en me uitdrukkelijk gerustgesteld dat juiste onderdeel was. Dat heeft hij ook op mail bevestigd zodat ik het onderdeel heb durven te bestellen. Voertuig was bij de autokeuring afgekeurd voor verschil tussen links / rechts achterremmen. Was reeds 2 x naar herkeuring geweest met uitsluiting dat remdrukregelaar het probleem was. Remco liet me weten: Dit is het juiste onderdeel, Toyota heeft het nummer een aantal keer gewijzigd naar dit nummer. En inderdaad deze remdrukregelaar is geplaatst en het voertuig (24 jaar oud maar < 45.000 km's )is met glans geslaagd bij herkeuring. Bedankt Remco!

Onderdeel besteld, onderdeel ontvangen, niks te klagen!

T-Sport Logo besteld als vervanging voor mijn Celica T-Sport. Kwaliteit lijkt top en de bestelling hiervan is netjes verlopen!

Snel

En t werkt

Als bedrijf heb ik geen korting gehad, waar moeten wij dan van leven

VERY PROFESSIONAL BEHAVIOR

Very good coordination and professionaly

Really good

Good communication, fast and precise answers, good item and very well packed.

Perfect geregeld.

Ik werk zelf bij grootste Toyota dealer maar onderdeel was niet leverbaar.Bij car op onderdeelnummer besteld en binnen paar dagen geleverd.(zat weekend tussen).

Heel snel geleverd, super service

Telefonisch zeer goed geholpen onderdeel was top behalve stond niet in de beschrijving dat er een kl

Bij beschrijving er bij zetten dat er een kenteken in het raam is gegraveerd

Good

I ordered a fuel filling pipe for my Camry. Came in a few days well packed and in good condition.

perfekt! Teil gesucht, gefunden, ein paarmal geklickt - schon im Haus!

perfekt! Teil gesucht, gefunden, ein paarmal geklickt - schon im Haus!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Good customer service. Number one place to find obsolete Toyota parts. Good idea to send some stock lists to customers,as thats how i find my purchase which i have been "hunting" nearly 30-years. Postage bit expensive.

Toppie

Goede service telefonisch goed te woord gestaan, snelle levering. Alles compleet en netjes afgeleverd

Prima levering!

Juiste onderdeel voor de juiste prijs. Goed verpakt en op tijd geleverd! Complimenten!

Mee denkend, en service gericht

Fijne medewerkers, ga zo door

Gewoon goed

Gevonden wat ik zocht, besteld en na bestelling netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van het verzendproces, binnen een dag in huis.

Zeer positief

Onderdelen gekocht voor een Aygo, goed geholpen. Leuk adres om te onthouden voor een eventuele volgende keer.

Lange levertijd, onduidelijk!

Levertijd was veelste lang. Op de website staat heel onduidelijk/niet om hoeveel stuks het gaat! Eerste en laatste bestelling bij deze winkel.

Heel goed en goede service

Werd goed, ook telefonisch, en vriendelijk geholpen.

Duidelijke uitleg over onderdelen en het versturen daarvan

Schoolstraat 46

3864 MJ Nijkerkerveen

+31 6 20353468

Over C.A.R. Toyota Onderdelen

Al sinds 1993 staat C.A.R. Toyota voor passende en betaalbare Toyota onderdelen. Door te werken met originele Toyota onderdeelnummers (OEM nummers) en het chassisnummer van uw auto kunnen wij een goede pasvorm garanderen, we leveren onze onderdelen dan ook met pasgarantie. Vanuit het in Nijkerkerveen, bijna 3000 m2. tellende magazijn kunnen de onderdelen vaak nog dezelfde dag worden verstuurd. C.A.R. heeft de grootste voorraad gebruikte Toyota-onderdelen van Europa. Deze onderdelen komen van eigen demontage. Er werken bij C.A.R. Toyota dan ook uitsluitend ervaren Toyota monteurs. Naast gebruikte Toyota en Lexus-onderdelen leveren wij ook origineel nieuwe en desgewenst imitatie nieuwe onderdelen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om onderdelen op afspraak te laten monteren.