Prima vlot benodigde originele toyota onderdelen geleverd

2e keer bij Car wat gekocht, tevreden originele oem parts geleverd

Snel en goed

Uitstekende service, kennis van de materie.

precies dezelfde

Super goede onderdelen

Zeer positief ervaren en snel geleverd en goed verpakt

Uitstekende service met het juiste onderdeel

Had een foutje met de bestelling gedaan maar dit was via de telefoon makkelijk hersteld. TOP.

Snelle levering, precies het goede onderdeel

Eerst telefonisch contact opgenomen. Vriendelijk, behulpzaamen deskundig te woord gestaan. Vervolgens her onderdeel via internet besteld. De volgende morgen thuis bezorgd. Super.

Duur maar goed.

Snel verzonden, helaas wat hoog geprijsd en met een dure koerier verstuurd.

top

Sehr schnelle Abwicklung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne zaak, goed advies

Veel op voorraad, kennis van zaken, goed advies

Nog niets ontvangen. Ook niet bij buren.

Ik begrijp er niets van. Kreeg bericht dat het op een bepaalde dag gebracht zou worden. Bij niet thuis zou ik briefje vinden dat het bij de buren zou liggen.

Onderdeel snel geleverd, en werkt prima !

Gebruikte distributie kap foto klopte met het onderdeel nummer

Snel geleverd en netje op de hoogte gehouden van de voortgang. Top.

Goede service. alleen voor een pakking die zo klein is dat hij makkelijk in een envelop zou kunnen zijn de transport kosten veel te hoog!

Behulpzaam en snel in leveren

Daar waar niemand mij kon helpen met een ruitenwisser arm te leveren voor mijn Prius of de hoofdprijs betalen bij de Toyota dealer. Kon Car dat wel voor een schappelijke prijs. En snel geleverd!

Entièrement satisfait

Site internet clair, grand choix de pièces Toyota. Prix attractifs, frais de port pour la France élevés mais livraison très rapide.

Hat super geklappt

Das Ersatzteil war gut beschrieben und funktioniert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Very vey professional service.

Very professional and accurate service

Heel blij met mijn aankoop

Al een hele tijd gezocht naar dit onderdeel en nergens te vinden. Mijn zoon attendeerde mij op C.A.R. Daar vond ik het door mij gezochte onderdeel.

Snelle service, goede prijs.

Niets op aan te merken!

Duidelijke communicatie, correcte prijzen, super service!

Goede hulp,en snelle levering

Snelle levering van goed product

Zeer snelle levering van een goed product

prima service

klantgerichte service. Top!

Erg blij met de tank! Als nieuw!

Duidelijke web site, snelle reactie op mijn vraag via de mail en snel verstuurd naar Duitsland waar mijn auto staat.

Schoolstraat 46

3864 MJ Nijkerkerveen

+31 6 20353468

Over C.A.R. Toyota Onderdelen

Al sinds 1993 staat C.A.R. Toyota voor passende en betaalbare Toyota onderdelen. Door te werken met originele Toyota onderdeelnummers (OEM nummers) en het chassisnummer van uw auto kunnen wij een goede pasvorm garanderen, we leveren onze onderdelen dan ook met pasgarantie. Vanuit het in Nijkerkerveen, bijna 3000 m2. tellende magazijn kunnen de onderdelen vaak nog dezelfde dag worden verstuurd. C.A.R. heeft de grootste voorraad gebruikte Toyota-onderdelen van Europa. Deze onderdelen komen van eigen demontage. Er werken bij C.A.R. Toyota dan ook uitsluitend ervaren Toyota monteurs. Naast gebruikte Toyota en Lexus-onderdelen leveren wij ook origineel nieuwe en desgewenst imitatie nieuwe onderdelen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om onderdelen op afspraak te laten monteren.