Zeer goed.

Ik kreeg netjes een berichtje dat mijn pakje op het aangegeven punt zou zijn.

het geleverde produkt is goed.

Het geleverde produkt is goed, en nu zo houden.

Goede ervaring

Produkt is zoals omschreven.

Sehr guter Service

Schneller und unkomplizierter Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede shop met originele spullen

Sne geleverd voor een goede prijs Jammer dat de verzendkosten relatief hoog zijn

Zeer snelle levering

Deze sloop had het onderdeel wel nog in huis, terwijl andere sloperijen zeiden dat het nergens meer te krijgen is.

goed contact / goede respons

Nadat de bestelling was geplaatst zeer snel reactie op de bestelling!! Dragen direct alternatieven aan!

Goed geholpen en snel geleverd

Super tevreden!

Fast and excellent service!

Good parts and fast service.

Goede service en product

Voor het verzenden werd ik gebeld of ik wel de juiste variant afdekkapje had besteld, omdat de bestelde variant niet overeenkwam met het origineel van mijn auto. Na enig overleg kwamen we eruit dat ik wel deze variant moest hebben, omdat ik de dakrails zelf onlangs voor de nieuwere variant heb vervangen. De volgende dag ontving ik het onderdeel in goede staat en het past perfect. Kortom: goede service alom!

Vlotte levering.

Goed geholpen voor het gezochte onderdeel!

Parfait!

Top vendeur,très sérieux et efficace,livraison très rapide! je recommande!

Rasche und kompetenter Anbieter von Ersatzteilen

Grosse Auswahl an Neuteilen und auch Occasionteilen. Rasche und unkomplizierte Lieferung. Wenn Fragen oder Unklarheiten nimmt sich der Chef persönlich Zeit um das Mail zu beantworten. Dies schätze ich sehr. Keine unnötige Bürokratie. Für deutsch sprechende Kunden ist es Schade, dass der Ersatzteilbeschrieb nur in holländischer Sprache ist (es übersetzt es auch nicht, obwohl auf „Deutsch“ angewählt), das macht es nicht immer einfach. Ich bin aber froh, dass ich eure Webseite gefunden habe, Besten Dank.

Prima geholpen

Was zelf vergeten de bestelling op versturen te zetten, daarna vriendelijke mail gehad of ik de bestelling niet toch wilde laten verzenden, top!

Zeer geschikt!

Meerdere delen nieuw en gebruikt afgenomen bij Car Toyota, altijd naar volle tevredenheid. Je ontvangt verzorgde delen snel geleverd en netjes verpakt. Bedrijf met normen en waarden, 5 sterren review meer dan waard.

vriendelijk en van het vak

goed gesorteerd

gute Erfahrung bis jetz

ist ok. - gut

Excellent service highly recommended

Excellent service highly recommended

Alles Bestens. Teil passt perfekt.

Alles Bestens. Teil passt perfekt.

Really good

Fantastic experience with car.nl fast delivery and nice people that will help with everything, I will definitely buy from these guys again

Schnelle Lieferung

Günstige Preise

Super service.

Binnen een dag binnen het onderdeel wat niet leveren was bij een dealer.

Goed, mooie onderdelen. Goede prijs

In 1 woord: Top!

Het bestelde artikel in no time ontvangen en voor een nette prijs.

Het product is naar wens uitgevoerd.

Opper best !

Schoolstraat 46

3864 MJ Nijkerkerveen

+31 6 20353468

Over C.A.R. Toyota Onderdelen

Al sinds 1993 staat C.A.R. Toyota voor passende en betaalbare Toyota onderdelen. Door te werken met originele Toyota onderdeelnummers (OEM nummers) en het chassisnummer van uw auto kunnen wij een goede pasvorm garanderen, we leveren onze onderdelen dan ook met pasgarantie. Vanuit het in Nijkerkerveen, bijna 3000 m2. tellende magazijn kunnen de onderdelen vaak nog dezelfde dag worden verstuurd. C.A.R. heeft de grootste voorraad gebruikte Toyota-onderdelen van Europa. Deze onderdelen komen van eigen demontage. Er werken bij C.A.R. Toyota dan ook uitsluitend ervaren Toyota monteurs. Naast gebruikte Toyota en Lexus-onderdelen leveren wij ook origineel nieuwe en desgewenst imitatie nieuwe onderdelen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om onderdelen op afspraak te laten monteren.