Gewoon weg geweldig

Mooi verpakt en de tekst wordt eigen handig geschreven

Mooie boekjes

Wij zijn als stichting blij met de boekjes van Vlinderkusje. De losse kaartjes komen ook erg goed van pas.

Heel fijn dat Vlinderkusje bestaat om op die manier op gepaste wijze aandacht te hebben voor het verlies van een kindje.

SUPER

Heel snel ontvangen. Zat mooi verpakt met mooie kleine kaartjes dat veel voor mij betekende + een super lieve vrouw!

Zo warm en liefdevol

Alles wordt altijd zo mooi ingepakt. Heel blij met deze site

Armbandje beschermengel voor vriendin gekocht om sterkte te wensen en hoop en moed te houden. Snelle levering. Mooi verpakt met lieve kaartjes erbij. Ze vond het armbandje heel mooi.

snelle service

Het bestelde artikel was heel snel geleverd, zelfs naar België

Mooie producten

Hele mooie producten die mensen een hart onder de riem kunnen steken. Laten bezorgen bij iemand anders was ook super geregeld.

Super goede service. Snelle levering. Uitstekend

Snelle levering, prima verpakt en een lieve kaart erbij!!!

Uistekend

Ik heb voor 1ste keer een bestelling geplaatst en alles is naar wens verlopen. Op tijd geleverd de bestelde verpakking service was prima in orde. Hele mooie website om in moeilijke tijden iets troostend te kunnen bestellen.

Snelle levering en alles mooi verpakt.

Sereen, mooi verpakt, prachtige teksten

Ik was op zoek naar een passend geschenk voor een groot verlies. Mijn vriend is zijn mama verloren en ik zocht iets om haar thuis te herdenken. Het cadeautje (ingepakt) is respect- en liefdevol met prachtige teksten. Een waardevol en persoonlijk aandenken. Ik ben er ondanks deze moeilijke tijd, ontzettend blij mee.

Hele goede service

Ik had ballonnen en een kaartje besteld En de verzending ging erg snel en er zaten ook mooie kaartjes als extra bij in Echter waren de verkeerde ballonnen gestuurd. Toen ik contact opnam had ik snel een reactie dat de juiste ballonnen zouden worden opgestuurd en dat ik de andere mocht houden Opnieuw een snelle verzending.

Snelle levering, keurig verpakt, ook nog lieve kaarjes erbij gekregen.

Ik was alleen in verwarring over het bericht .....uw bestelling is afgehandeld geen melding van wanneer ik het kon verwachten en met welke bezorg dienst. Ik was ook bang dat ik met een nep site te maken had. Misschien niet goed gelezen maar het is prima gegaan!!!

Troost

Wat een troost voor de kinderen! Helemaal met zorg verpakt!

Mooi om zo snel iets te kunnen betekenen

Om iemand steun te kunnen bieden met deze mooie "steun presentjes" vind ik onwijs mooi. Snelle verzending en netjes verpakt.

Prima en snel verzorgd ,de volgende dag al in huis ! Zo leuk die pakjes zaad voor de tuin voor een zieke / opsteker ! En werd zo gewaardeerd!

Hele fijne webshop, die met aandacht en liefde te werk gaan!

Mijn bestelling was heel snel binnen, superfijn! De boekjes die ik had besteld waren erg mooi en lief ingepakt. De kleine details zoals de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen en dat er aan de hand van dit kaartje een roze en blauw hartjes sticker op de ingepakte boekjes werd geplakt vond ik erg mooi! De boekjes zijn dus echt met liefde en aandacht ingepakt, hele fijne service!

Persoonlijk, snel en betrouwbaar!!

Wat geeft jouw/jullie website / bedrijf mij houvast om iets voor anderen te kunnen betekenen in verdrietige tijden. De service is perfect en persoonlijk.

Zo liefdevol

Wat een mooie troostende site. Als er zoveel verdriet is, en je wilt "iets" doen, was het een ontdekking dat Vlinderkusje bestaat. Troostende cadeautjes, die veel vertellen en uitdrukken dat je verdriet er mag zijn

Verzorgd en mooi

Het is heel netjes verpakt en heel fijn mooie kaartjes extra erbij! En op tijd bezorgd. Het enige jammer is dat er geen waxine lichtje bij zat. Ik wilde het eigenlijk rechtstreeks opsturen maar degene voor wie het bestemd was, maar heb het o.a. om die reden eerst naar mezelf gestuurd. Maar het ziet er allemaal mooi uit.

Fijne snelle bezorging

Alles keurig verpakt hoorde ik van de ontvanger

zo mooi verpakt, het zorgde voor een mooie ontroerende reactie

ik ga zeker vaker bestellen als iemand in mijn omgeving iets moeilijks moet doormaken. Door alle mooie kaartjes in het pakket voelde het extra warm aan. ontzettend waardevol

Geen nadelen, alles verliep prima. Snelle verzending

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.