Supergoede service

De service is heel goed en alles was heel snel geleverd. Dankjewel

Beautiful meaning, but lacks quality

The meaning and sentences are beautiful but the product itself didn’t have enough quality. The packaging came all ripped apart despite being in a box and the little bag came unstitched and had poor finishing.

Een snelle, vriendelijke en betrokken reactie toen ik mailde dat ik de "cadeau service" vergeten was aan te vinken.

Mooie verpakking. Snelle levering en precies volgens beschrijving

Heel attent en persoonlijk.

Ik had een naam verkeerd geschreven. Dit vond ik heel vervelend, maar het werd verbeterd door de mensen van Vlinderkusje. Dit doet goed.

Liefdevolle een waardevolle producten rondom verlies

Anja biedt hele mooie producten aan om een het gemis van een dierbare te gedenken. Ook de service en communicatie zijn uitstekend. Ik beveel Vlinderkusje van harte aan.

snelle service

Heb 2 beeldjes besteld van Willowtree en het is nog mooier in het echt. Wat ik ook heel fijn vond was dat er een bedankt kaartje bij zat en nog paar kleine kaartjes waar ook een tekst op stond . Was echt een verassing en heb er direct 2 gebruikt voor bij mijn cadeautje. Heel speciaal. Dankjewel vlinderkusje.

Fantastische service❣️

Ik kreeg mijn bestelling van Vlinderkusje heel snel, prachtig verpakt én met een cadeautje! Heel fijn!!

Mooi!

Ik heb hier wat kleine dingetjes besteld als troost voor het overleden kindje van mijn broertje en schoonzusje. Het was heel mooi. En er zaten als extra mooie kaartjes bij met de juiste tekst! ❤️

Geweldig mooi

Precies zoals besteld,zekfs kaartjes meer en van uit vlinderkusje een bedankwiird voor mij.erg leuk

Geweldig en snel

Super service en snel

Super !

Vlinderkusje had contact met mij opgenomen omdat er in mijn bestelling iets tekort was. Hadden ze dat niet gedaan dan was mijn cadeau niet volledig geweest en had ik voor schut gestaan. Zij vonden het geen enkel probleem om het aan te passen en alles verliep verder heel vlot. Vlotte en vriendelijke communicatie.

Prachtige webshop met ditto service.

Ik kon moeilijk kiezen uit alle bijzondere cadeautjes. De inpak en verzend service is een geweldig concept. Kom hier zeker terug!

Superleuk, met die extra kaartjes!

Leuk verpakt.

Prachtige kaarten en lief bezorgd

Vanzelfsprekend gaan de mensen die bij vlinderkusje bestellen door iets moeilijks of kennen ze mensen die hierdoorheen gaan. Het is iets kleins, maar een persoonlijke ondertekening bij het pakketje raakte me. Dankjewel. En de kaarten zijn stuk voor stuk prachtig! Enorm veel keuze zodat je de goede woorden kunt sturen, wanneer je ze zelf niet kunt vinden.

Echt super

Echt super! Top service. Echt een aanrader !

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten, snelle levering

Zeker aan te raden

Verkeerd artikel ontvangen. Direkt gemaild met foto erbij en per omgaande het juiste artikel ontvangen. Super.

Warm deken

Weten de juiste snaar te raken. Wordt op een liefdevolle manier ingepakt met wat extraatjes erbij. Meer vraag je niet na het verlies van een kindje. Blij dat jullie je inzetten. Verzacht het leed een klein beetje.

Zeer tevreden!!

Makkelijk te bestellen. Heldere website. We werden netjes op de hoogte gehouden van de staat van de bestelling. De ontvanger was zeer ontroerd! Erg origineel om iemand op deze manier te kunnen troosten

Mooi verzorgd een troostkado besteld en laten versturen door vlinderkusje!

Mensen met liefde aan het werk!!

Fijne ervaring

Ik had per mail nog een extra verzoekje en daar hebben ze direct werk van gemaakt. Het resultaat was prachtig. Heel aangename service.

super mooie attentie met achterliggend tevens super mooie mensen

goed en direct geholpen

Ze doen wat ze beloven .

Aan Vlinderkusje niets dan lof. Helaas niet voor de bezorgers die zich niet aan de tijden hielden waardoor t pakket een dag te laat binnen kwam . Dit is door Vlinderkusje op een mooie manier verzacht .

Goed mooi pakketje

Mooi pakketje op tijd geleverd Ben er blij mee

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.