Helemaal top !

Op de enveloppe van het te leveren kaartje was op verzoek gezet om het op een bepaalde datum te open, heel erg bedankt ❣️

Mooie decoratie voor een sterrenkunde.

Geen problemen bij een bestelling. Snelle service.

Goede ervaring

Het tegeltje was netjes en stevig verpakt. Goede kwaliteit. Snel verstuurd. Ik zou er zo weer iets bestellen.

Liefde verpakt

Mooi aanbod. Altijd met veel zorg en liefde verstuurd.

Wat een liefdevol cadeau.

Voor mijn schoonzusje een doosje met gedichtjes "in mijn hart" gekocht. Prachtige gedichtjes. Ze was er heel blij mee. In de envelop was extra een kaart en 4 kleine kaartjes toegevoegd. Hier ben ik weer erg blij mee. Zeker is dat ik in de toekomst meer bestellingen doe bij Vlinderkusje.

SUPER!!!!

Ik ben zeeeeeer tevreden, het was terug tiptop in orde zoals we dat gewoon zijn van Anja ♥️

Mooie producten, warme service

Al meerdere keren hier besteld, voor mezelf en anderen. Zulke waardevolle dingen om anderen een hart onder de riem te steken. Ik weet zelf sinds het overlijden van mijn moeder hoeveel het betekent als iemand laat weten dat hij/zij aan je denkt. Alles wordt altijd netjes verzonden. Bestel zeker weer!

Mooie producten en geweldige service

Een cadeautje besteld voor de jaardag van ons sterrenkindje. Het uitzoeken ging prima via de site. Snelle service en ontzettend lief ingepakt met een paar lieve kaartjes erbij. Zeker een aanrader als je iets bijzonders zoekt.

goede service en snelle verzending

als boven

Mooi product, erg blij mee!

Mooi product, snel bezorgd en met zorg verpakt met als extra lieve kaartjes toegevoegd

Heel mooi zoals alles verstuurd met een persoonlijke noot erbij

De website ziet er goed uit, het bestelproces eenvoudig en de levering is super. Erg mooi zoals het verpakt is. Bedankt hiervoor!

Mooi troost kado, ik vind het in verhouding wel erg duur.

Mooie producten met veel gevoel

Mooie site met mooie producten die raken, helpen & troost geven

Mijn bestelling is keurig afgehandeld en snel bezorgd bij de ontvanger, niets op aan te merken. Waarom dan een 9 en geen 10? Ik heb wel eens meegemaakt bij andere bedrijven dat ik een foto kreeg toegestuurd van het pakketje zodat je kunt zien wat de ontvanger daadwerkelijk door de brievenbus krijgt. Vooral als je een cadeautje geeft vind ik dat wel echt een fijne service, dat je als gever weet wat je geeft. Misschien kleine (ongevraagde) tip?!

Liefdevol

mooie herinneringen samen maken

Liefdevol en troostend!

Wat is vlinderkusje toch een prachtig bedrijf. Ik heb er nu al een aantal keer besteld. Je ziet en voelt dat de producten uit de bestelling met zoveel zorg en liefde zijn ingepakt.

Hele mooie website, met echt mooie troostcadeaus. Iets besteld en bij een vriend laten leveren, maar helaas ging het tijdens de levering mis en was het item beschadigd. Een mailtje met vlinderkusje en die stuurden meteen een nieuw exemplaar op. Bedankt!

Goede klantenservice

Ik wilde na het bestellen toch nog een extra pakketje, en dan kon zonder moeite geregeld worden zonder extra verzendkosten. Daarnaast erg leuke producten.

Een aanrader.

Je merkt aan alles dat dit een bedrijf is waar met liefde wordt gewerkt. Uiterst vriendelijk contact gehad nadat ik in eerste instantie geen bevestiging had ontvangen van mijn bestelling en ook mijn pakketje zag er liefdevol verpakt uit. Fijn!

Geweldig, weer heel blij mee.

Zo fijn om altijd een klein presentje erbij te doen. Is altijd zo attent. En mooie producten, altijd blij mee.

mooi assortiment en snelle levering

Mooie website, mooi assortiment en de levering was heel snel, ondanks de feestdagen.

Liefdevol en met gevoel ingepakt.

Het was mooi ingepakt en er zaten bij de ballonnen hele lieve kaartjes bij. Gaf een warm gevoel bij het uitpakken.

Dé online shop voor troostcadeautjes

Al enkele malen heb ik besteld bij Vlinderkusje. Meestal krijg ik mijn bestelling de volgende dag al, verpakt en met extra lieve kaartjes erbij.

Positief verrast

De bestelling was leuk ingepakt, en er zaten allemaal mooie en lieve kaartjes bij! Heel tevreden!

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.