Mooi bedrijf

Een vervelende dag, omdat het pakketje zoek was. Vlinderkusje zou een nieuwe zending hebben gedaan, maar het pakketje bleek later toch afgegeven te zijn bij de buren. POSTNL bood geen oplossing, maar dit bedrijf geeft TOP SERVICE

Heel fijn en op tijd.

Fijne communicatie en met zorg verzonden.

Al meerdere malen wat mogen bestellen zowel voor privé als zakelijke doeleinden. Ik wil hun dan ook zeker aanraden❤

Zeer goed!

Zeer tevreden! Snel geleverd, mooi en persoonlijk ingepakt. De inpak service is een fijne manier om een kaartje/geschenk snel op de juiste plek te krijgen.

Met zorg en warmte verstuurd

De eerste keer besteld bij Vlinderkusje. Wat een mooie website, prachtige producten voor meerdere momenten. Heel prettig en warm contact. Snelle service, maar wel met heel veel zorg. Ik wil het graag iedereen aanbevelen.

Liefdevol

Super service prachtige producten die met zorg en liefde zijn ingepakt.

Altijd mooi om deze pakketjes te ontvangen en uit te pakken. Het wordt met zoveel liefde gedaan dat straalt het gewoon uit!!

Mooi

Mooi artikel en vlot geleverd

Nette levering

Wat ballonnen besteld voor mijn overleden kindje die 1 van een tweeling was. Wij willen elk jaar een ballon oplaten met zijn verjaardag. Hier besteld en netjes geleverd met lieve woorden erbij! Erg blij mee.

Behoorlijk snel en netjes geleverd. Leuke kaartjes erbij. Voor mij voor herhaling vatbaar

Niet mooi afgewerkt

Het doosje is niet mooi afgewerkt en ziet er niet netjes uit. Hoe kan ik dit herstellen? Het doosje heb ik hersteld met koperpoets en ziet er weer helemaal goed uit! Erg fijn geholpen door Anja van Vlinderkusje.

Super fijne webshop

Wat een mooie en betaalbare troostcadeautjes hebben ze hier bij Vlinderkusje. Het was allemaal netjes ingepakt en met gratis kaartjes met een mooie boodschap.

Snelle levering en fijne communicatie

Snelle levering en alles naar wens. Fijne communicatie ook met Anja. Ga hier zeker in de toekomst bestellen.

Snelle levering, keurig verpakt, lieve kaartjes erbij

Lief pakketje

Met zorg en aandacht verzonden

Ontvangst naar tevredenheid.

Stijlvol en uitstekende service

Het gedenkbeertje was precies wat ik er van verwacht had en het werd heel snel afgeleverd.

Heel mooi aanbod

Prachtige producten, overzichtelijke website en snelle levering

Heel mooi

By Bineke stuurde mij een berichtje en heeft een mooie herineringsbox gemaakt voor mijn Dochter haar overleden dochtertje. Dankje Tiny en Andrea

Uitstekend, snel bezorgd en mooi verpakt

Zo lief een extra persoonlijk kaartje erbij.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle service en prachtig afgewerkt

Liefdevol en hartverwarmend

Liefdevol ingepakt en hele mooie kwaliteit van de artikelen. Ik heb hier vaker besteld en de reacties van de ontvangers zijn altijd dankbaar en hartverwarmend. Fijn dat er een webwinkel is op dit gebied. Dank jullie wel!

Liefdevol

Mooi producten en liefdevol ingepakt.

Superleuke site met mooie troostcadeautjes

Naar mijn idee zat er wel het verkeerde kaartje bij mijn troostcadeautje wat ik heb laten versturen met de gratiskadoservice Ik had het hart besteld en daar zat nu het kaartje bij….een klein beetje troost met wat liefde eraan…..enz…. heb ik in dit doosje gedaan. Ik had aangeklikt……..een knuffel voor je tranen, een knuffel voor gemis….enz Die vond ik passender…..maar verder erg mooi en goed bezorgd. De ontvanger vond het erg mooi en daar gaat t om

Hoornblad 47

7772 MG Hardenberg

+31682970915

Over Vlinderkusje

Vlinderkusje is een online conceptstore vol Troost & Liefs bij verlies, moeilijke momenten of bijzondere (mooie) gebeurtenissen in het leven. Om de liefde te vieren en te koesteren, en om te zorgen voor je verdriet.