Goed prijs kwaliteit verhouding. Snelle service en antwoorden via WhatsApp.

Geweldige lamp

Ik rij elke dag op de fiets naar mijn werk en heb stukken waar het slecht verlicht is. Het is een zaligheid nu met mijn fietslamp zie nu een heel stuk beter en de auto's hebben er geen hinder van, heel gemakkelijke bediening en heel vlot om het er op te zetten en af te halen. Spijt dat ik het niet eerder gekocht heb.

Mooie producten

Simpel en snel besteld en geleverd, voor gebruik op mijn MTB. Heb ervaring met de Lezyne 1100 maar dit is een voordeliger alternatief. Met als extra de powerbankfunctie. Hoewel ik sterk twijfel of de voorlamp daadwerkelijk 1500 lumen is. Het staat nergens op de verpakking of de lamp zelf. Het achterlicht is fraai, maar lijkt kwetsbaar. Ik ga het zien, tot nu toe alles prima!

Prima spullen en snelle service!

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

niets op aan te merken

voldoet aan onze verwachtigingen

bestelling snel en netjes geregeld

Goede verlichting en snel en goed geleverd

Fiets lamp 1500 getest en heeft heel de nacht gebrand

Vlotte levering, superlamp

Prima materiaal

Snel geleverd. Prima en stevig materiaal dat meer dan voldoende licht geeft. Ik heb dit gemonteerd op mijn brommer en ben er zeer tevreden over. Een klein minpuntje omdat ik daar nogal voor moeten sukkelen heb, maar dat ligt meer aan mij dan aan Lightyourbike.

De levering en service is super. Alleen het product is waardeloos

De levering en Service is super alleen het product is echt waardeloos spijt van dat we het gekocht hebben. Het werd zo mooi omschreven maar dat is alles behalve dat.

Snelle levering en prima lamp.

Fietslamp BEAM 1500 XL gekocht, die een bak aan licht levert en dit ook nog eens een lange tijd kan blijven doen, door de sterke accu. (zelfs als powerbank voor je telefoon te gebruiken!) Na een week gebruik doet ie precies wat ik er van verwacht. Prima.

Zeer tevreden!

Zeer fel en vooral de usb aansluiting is erg handig!

Prima lichtjes! Snel geleverd.

Het is echter absoluut geen 1500 lumen. Misschien de helft. Op zich voldoende.

Topproducten!

Hele goede producten binnen de dag geleverd! Een aanrader

Supersnelle levering

Product kan ik nog niet beoordelen. Heb het nog niet gebruikt

Prachtig bedrijf!

Zeer persoonlijke benadering. Echt helemaal top hoe deze mensen het doen. Echte aanrader!

Duidelijke site, snelle levering

Ik heb een achterlicht gekocht, voor op mijn racefiets en mijn MTB. Het ziet er goed uit, helder licht, maar nog niet tijdens een rit getest. Het voordeel is dat de lamp ook helder straalt als je er niet precies recht op kijkt, wat met 'gewone' ledverlichting wel noodzakelijk is. Nu de donkere dagen komen verwacht ik veel plezier van deze lamp te hebben.

Goed voorstel toen de bestelling later kwam miste nog wel een kleine tekst in het gegeven cadeau chocolade

Lamp van goede kwaliteit

Lamp geeft ruim voldoende overzicht tijdens het mountainbiken in het donker. Zeker een aanrader. Tevens snelle bezorging!

Perfect!

Na het plaatsen van de bestelling bleek het product niet op voorraad te zijn. Netjes op de hoogte gebracht via de mail heb ik aangegeven dat dit jammer was aangezien het lampje een verjaardagscadeau was voor mijn vriendin. Na een nette excuses werd mij beloofd dat het lampje zsm werd verzonden. En ja hoor een aantal dagen later kwam het pakketje binnen, met een kleinigheidje om het goed te maken met mijn vriendin. Top service! En wat was ze blij

Ben in een woord klaar: uitstekend

Snel en goed verpakt Aangeleverd Met bonus heerlijke plak Chocolade

goede verlichting

Goede verlichting en snelle levering

Alles naar wens

Tevreden met de service en het product.

Snel en zoals afspraak de volgende geleverd

Met een uitstekend produkt Op de lanp zitgen 2 standen, laag en hoog ik heb de lam p getest en na 6 uur was de lichtsterkte nog steeds hoger dan de lage stand ;)

Super Goede Verlichting voor de Fiets

Geeft supergoed licht, Ideaal dat het oplaadbaar is, Snel geleverd gekregen, Helemaal tevreden!

Snelle, levering, product kwaliteit goed

In de avond besteld, volgende dag in huis. Het product voldoet aan mijn verwachting.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven

06-232 989 17

Over Lightyourbike

Lightyourbike bestaat sinds 2020 en heeft sinds dat moment de missie om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland & België goed verlicht de weg op gaan! Ontzettend belangrijk daarbij is dat de klant altijd centraal staat, en daarom doen we er alles aan om jouw ervaring zo fijn mogelijk te maken. Mocht er onverhoopt iets mis gaan doet de klantenservice er alles aan om dat op te lossen. Dat is nou de service van Lightyourbike!