Snelle levering & goed product, 10 punten!

prima, op tijd geleverd en de juiste kwaliteit

binnen 1 daag geleverd. Koplamp voor fiets met echt veel licht. prima lamp en er zit nog een powerbank in.

Product heel ok. Was goede aankoop. Jammer dat je het bevestigingsringetje rond het stuur niet apart kan bestellen. Ik rij nl met meer dan 1 fiets rond. Of is dat toch mogelijk?

Een grote koplamp besteld, snel in huis en goede service, top!

Verlichting besteld voor mijn fiets. Zeer snel geleverd en de kwaliteit is prima!

Voldoet zeer zeker aan de verwachtingen.

Snelle levering, goed verpakt, een persoonlijk geschreven bericht en het product voldoet ook nog eens ruimschoots aan de verwachtingen. Kortom een aanrader.

Ben goed op de hoogte gehouden + snelle levering.

Heel goed zicht(baar)

Mooi design en zeer functioneel. Makkelijk op je fiets te plaatsen. Goed en van veraf zichtbaar Geen gedoe met batterijen (milieu) maar gewoon steeds op te laden. Erg tevreden mee.

Alles werkt naar behoren

Mooi design.

Lamp werkt perfect.

Vriendelijk en correct

Snel kunnen bestellen makkelijk afreken en persoonlijke noot. Met handgeschreven tekst en komisch filmpje Dus voor mij een dikke tien

Fijne ervaring

Geweldige service, snelle levertijd, en een goed contact na afloop van mijn bestelling

Goede kwaliteit en mooi design.

Pakketje was snel bezorgd. Goede kwaliteit en mooi design.

Snel geleverd en naar wens

Snel geleverd en naar wens

Correcte service en goede producten

Mooie set gekocht voor mn mountainbike, bevalt erg goed

Aanrader

Goede prijs en snelle levering (wat op zich niet zo belangrijk is voor mij, maar wel handig). Aanrader!

gewoon prima

de koplamp die ik heb besteld lijkt in orde en naar wens te zijn, ook snel geleverd dus allemaal prima.

Snelle levering, easy in gebruik en fel licht!

Naast dat de levering super snel was, is hij ook nog eens makkelijk te gebruiken en op te laden. Daarnaast ziet hij er ook nog eens vet uit!

Goede lampen en snelle levering zoals het hoort

Startende ondernemers die hun zaken goed voor elkaar hebben, niks op aan te merken. Had een nieuw achterlicht besteld en deze werkt perfect. Mocht ik de toekomst nog iets nodig hebben weet ik jullie te vinden!

Superverlichting

Fietsverlichting set overtreft al mijn verwachtingen, je kunt wel zeggen " ik heb het licht gezien" . Top product voor goede prijs.

Super snel en super fel

Twee fietslampjes besteld voor mijzelf en mijn vriend. Waren snel in huis. Lampjes zijn echt heel fel!

Top verlichting!

Kwalitatief goede verlichting tegen mooie prijzen, niks op aan te merken!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven

06-232 989 17

Over Lightyourbike

Lightyourbike bestaat sinds 2020 en heeft sinds dat moment de missie om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland & België goed verlicht de weg op gaan! Ontzettend belangrijk daarbij is dat de klant altijd centraal staat, en daarom doen we er alles aan om jouw ervaring zo fijn mogelijk te maken. Mocht er onverhoopt iets mis gaan doet de klantenservice er alles aan om dat op te lossen. Dat is nou de service van Lightyourbike!