Makkelijk bestelling te plaatsen, snelle levering en leuk verpakt

Prima, snel en betrouwbaar

Goede website, eenvoudig een bestelling te plaatsen. Snelle levering, keurig verpakt met een persoonlijk tintje.

Snelle service, keurig verpakt!

Artikelen van goede pasvorm en kwaliteit.

Heel goed . Vriendelijk beantwoord , netjes ingepakt , snelle levering

Goede service...

prima op tijd bezorgd.

zie boven, maar apkje dat was omschreven als brievenbuspakje paste echt niet door de brievenbus. Maar ik was thuis, dus geen probleem.

Snelle levering, correcte service

Keurig verpakte levering met persoonlijk berichtje. Tot mijn verrassing bleek de retourzending kosteloos te zijn! Telefonisch vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster na een vraag van mijn kant.

Een webshop met leuke kleding!

Ik had voor het eerst besteld bij deze webshop. Ik kreeg mijn bestelling keurig op tijd en het was mooi ingepakt.

Snelle levering !!

De levering is altijd snel en correct . Ook is het gezellig om naar deze winkel te gaan. Prachtige kleding. Gezellige sfeer!

Voor mij was het de 1ste bestelling op een voor mij nieuwe site. Prima gegaan en snel geleverd.

Versand nach Deutschland

Hat alles super geklappt. Vielen Dank.

uitstekend

hele goede service, ze doen wat beloofd is. Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis.

Hele goede service

Goed geholpen met mijn vragen. En direct antwoorden via WhatsApp. Ik heb er mooie schoenen gekocht met mooie korting. Als ik de volgende keer wat nodig heb kijk ik eerst op hun site.

Jurk besteld en inmiddels ontvangen , keurig verpakt en binnen 1 dag geleverd ! Ben zeer tevreden.

Mooie voorraad, snelle levering. Netjes verpakt met persoonlijk kaartje Bij problemen snel opgelost

Snel bezorgd

Blij met mijn pakketje. Ik had een bestelling gedaan en de volgende dag was het al in huis. Mooi verpakt, een cadeautje om open te maken!

Super snelle bezorging in een eenvoudige, niet te overdreven grote doos (dit ivm het milieu) Dank dat ik de leuke jurk bij u heb gevonden. Ik zag de jurk bij de slimste mens op TV Groet, Ingrid Cruijssen

Zeer klantvriendelijk

Denkt.met je mee ook bij oline aankoop.

Snelle levering en prachtige collectie

Mooie kleding en goede service

Pakketje was er snel en ontzettend mooi en leuk ingepakt. Kleding is ook van goede kwaliteit.

Feestje om zo’n pakketje te ontvangen!

Erg leuk met persoonlijke tekst!

Snel en netjes verzonden en ook de retour prima afgehandeld.

Ik heb vaker besteld bij Voortman Damesmode Rijssen en het voldoet aan alle verwachtingen.

Het ging perfect

Besteld, volgende dag in huis, in mooie doos, jurk netjes opgevouwen met strik eromheen en attente kaart erbij, persoonlijk aan mij gericht, om mij veel plezier te wensen van mijn prachtige jurk. Top.

Dé damesmode zaak van Rijssen

Bij Voortman Mode staat het team voor je klaar en geven ze je het beste stijladvies. Ook is de webshop overzichtelijk en hebben ze voor elke kledingstijl een divers aanbod! Ga zo door!

37 Haarstraat

Rijssen 7462 AK