Filtre

Fijne kruiden

Fijne kruiden, snel geleverd en goed verpakt

Blij met de zouteloze kruiden. Ik kon de spicy kipkruiden niet meer in de winkel kopen. De website is duidelijk en een snelle levering. Alleen jammer van de hoge verzendkosten

Groot assortiment snelle service

Als ik iets bestel gaat het ontzettend snel heb ik meestal binnen een cd hebben een bestelling binnen ik vind het wel jammer dat sommige dingen gewoon niet in de supermarkt te krijgen zijn Maar het ligt meestal aan degene die inkoop doet bij de supermarkt

Altijd tevreden!

Ik bestel mijn kruiden altijd direct bij Verstegen als het even kan. De potjes in de winkel bevatten meestal net te weinig kruiden voor mijn smaak.

Goed voor elkaar

aanrader!!

product niet meer te krijgen in supermarkt. gelukkig online nog wel. helemaal blij. super snelle levering en fijn volgsysteem

Snelle levering!

Bestelling werd eerder bezorgd dan verwacht, goede producten

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Bestelling makkelijk geregeld en heel snel de bestelling ontvangen.

Uitstekend geholpen

Ik nam contact op omdat een specifieke mix wel in de Belgische webshop stond, maar niet in de Nederlandse. Ik kon hem niet in Nederland laten bezorgen. Na twee dagen was de mix ook toegevoegd aan de Nederlandse webshop. Heb dit soort service niet vaak meegemaakt, uitstekend.

Snelle levering.

Alles mooi en snel verzonden.

Helemaal goed !

Alle gewenste kruiden en specerijen (zelfs fenegriekzaad, dat niet in de supermarkten te verkrijgen was !) snel en keurig verpakt ontvangen. Zelfs een gratis extraatje erbij (Gehakt kruiden pikant). Dankjewel !

Snel goed verpakt verzonden

Super goede service en heel snel geleverd

Mijn ervaring met deze webwinkel is geweldig Mijn Japanse kruidenmix die ik niet in de winkel kan krijgen kan ik altijd bestellen online. Ik heb helaas moeten lezen dat het uit het assortiment gaat datis wel jammer.

Mooie en lekkere producten. Veel keus en snel bezorgd.

10 uitstekend

Een hele goede snelle verzending complemente

Blij dat ik het heb

De eerste keer heb ik dit product gekocht bij een slager Nu zijn we enkele slagers langsgelopen zonder resultaat. Ook de levensmiddelenzaken hebben veelal kleine papieren zakjes

De illie Billie sweet Chili is een heerlijk saus.

Heerlijke Chili saus en verantwoord omdat het product suikervrij is. Altijd een snelle levering.

Product is heel lekker En de medewerkers hebben goed gehad toen ik het verkeerde adres had opgegeven. Snelle verzending helemaal top.

Duidelijke webshop makkelijk te bestellen snelle levering.

Snel verzonden met leuk extraatje erbij.

Prima verstuurd, jammer dat Tip Top uit het assortiment gaat.

Waarom is dit product moeilijk in de winkel te koop

Dat deze mooie en goede ontwikkeling nog niet in elke supermarkt te koop is verbaast me.!!

Het is okee

Jullie konden niet volledig laveren maar hebben dat wel goed opgelost. Jullie stelden dat er geleverd kon worden vanaf een bepaalde datum vervolgens vroeg ik om een datum later. En uiteindelijk werd er nb een dag eerder geleverd dat jullie oorspr levertijd. Kortom volledig intern langs elkaar heen gewerkt!!

Het was makkelijk uitzoeken, en was vrij snel bezorgd.

Ervaring was prima. Kon op de website alles goed vinden dankzij een paar zoekopdrachten, en de gehele bestelling werd een enkele dag later netjes bezorgd - inclusief wat extra's om te proberen, wat altijd een leuke verrassing is.

Alle kruiden op 1 site

Super fijn dat alle kruiden op 1 site te vinden en te bestellen zijn. Zo zie je ook nog eens wat er allemaal nog meer te koop is dan in de supermarkt en ze hebben leuke tips

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS