Filtre

snelle levering. correct verpakt

Snelle levering.

Snelle levering en keurig verpakt.

Super blij dat er nog tiptop bestaat , doe ik al wel 34 jaar op mijn eitje

Kan niet beter!!

Had een probleem met bestellen van kruidenmix voor kalkoen. Ben echt voortreffelijk geholpen door de medewerkster vd webshop. Heel erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Heeft ontzettend goed meegedacht om een oplossing te vinden. En...een dag later werd de bestelling al thuis bezorgd. Kortom: Niets dan lof !!! Met vr groet Ida

Geweldig geholpen

Vlotte levering. Alleen 1 minpuntje de hoge verzendkosten

Helemaal top!

Enorm snel mijn bestelling ontvangen, met een leuke verrassing in de doos. Ook de bijgevoegde informatie vond ik leuk om te lezen en ik wist dan ook niet dat Verstegen zo'n leuk en dynamisch merk/bedrijf was.

Super service

Makkelijk bestellen wat je moet hebben en niet in iedere winkel is te verkrijgen. Geweldig groot assortiment.

fantastisch

makkelijke site en snel bezorgd

Onmisbare Kipkruiden meegenomen door mijn zoon naar zijn bejaarde vader in Frankrijk.

Zelfs In de Provence niet te krijgen.

Één dag na het plaatsen van de bestelling werd deze al geleverd in een goede verpakking. Fantastisch, iedere keer weer opnieuw

Goed en snel.

Goed, snel en netjes verpakt.

Besteld .na 2 dagen bezorgt alles netjes ingepakt.

Beter kan niet.

Snelle levering, prima Service

Je moet iets meer bestellen voor gratis verzending, maar dan heb je precies wat je zoekt plus een proef verpakking:)

Snel geleverd, goede kruiden.

Snelle levering! En gratis proef zakje kruiden!!

Voorraad weer asngevuld

Goe de bezorging. Netjes verpakt. Ik kan weer een poosje voorruit.

SNel en flitsend geregeld

Bestelling verliep zonder morren. Bruchetta kruiden waren heerlijk!!!

Mer veel aandacht goed verpakt. En heel snel geleverd.

Snelle levering.

Snel geleverd.

Snel geholpen

Na mijn mail over een bestelling werd er snel gereageerd en kon ik het annuleren. Nieuwe bestelling werd volgende dag al geleverd. Blijf het wel bijzonder vinden dat sommige producten beduidend duurder zijn in de webshop dan gewoon in de supermarkt.

Heel snel geleverd.

Fijn dat er hamburger kruiden in een bus zitten, bij de supermarkt niet te krijgen in een bus.

Goede producten

Al vaker heb ik bij verstegen besteld. De specerijen zijn van goede kwaliteit. Vooral de blends zonder zout.

Altijd geweldig

Geweldig bedrijf met geweldige producten. Ik bestel altijd bij hun direct omdat de supermarkt lang niet alle kruiden heeft.

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS