Filtre

volgens verwachting

op tijd geleverd, tijd bestelling goed aangegeven

goede service, snelle levering

(H)eerlijke producten, goede service en wat een snelle levering. weer een lief presentje erbij, dank je

Bedrijf waar je op kan bouwen

De levering is zo snel en het assortiment is heel ruim. Ik ben weer dik tevreden met mijn surinaamse gehaktkruiden!

Altijd keurige levering.

Altijd keuring geregeld

Snelle service!

Snelle en goede service, om die heerlijke producten in huis te krijgen!!

Snelle levering goede producten

Helemaal blij met de kip krokant kerrie bussen. Deze zijn in de supermarkt niet meer verkrijgbaar. Jammer want we vinden het een erg lekkere kruidenmix voor onze kiphaasjes. Pasta voor Rendang is ook heerlijk. Tafelgoud moeten we nog uit testen, maar hier een compliment voor het vervangen van zout door kruiden.

Spullen waren snel binnen. Ik kan weer vooruit.

super blij dat ik de producten die ik niet in de winkel kon krijgen wel kon bestellen.

Prrfect!!!

Snelle levering, prima prijs dankzij mooie acties, ook nog een cadeautje bij de bestelling en straks genietenvan de kruiden bijzet koken, ik zeg TOP.

Wat ik zeg, snel geleverd

Fijne site

Fijne site gen goede bezorging

Snelle en verzorgde levering

Alle kruiden die ik gebruik en altijd goede kwaliteit

Gebruik ze al jaren met veel plezier in mijn gerechten, en specerijen zijn van goede kwaliteit!…bovendien ruime keuze van alles.

Goed verpakt en op tijd

Wat ik bestel, is de laatste jaren niet veel duurder geworden. Supermarkt veel duurder.

Ik gebruik al heel lang altijd Verstegen kruiden, heb ik van mijn moeder meegekregen, zij is 91 jaar geworden en ik ben nu 70 jaar. Tegenwoordig koop ik de Verstegen kruiden online, want dan heb ik heel veel keuze en altijd een snelle levering. Vriendelijke groet van een tevreden klant

Keurige en snelle verzending

Snelle verzending en kleine verrassing

Uitstekende kruiden

Snelle bezorging. Eerlijke prijs. Gratis verzending. Goed verpakt.

Makkelijk te bestellen snel behandeld en bezorgd!

Op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd met het goede product. Leuk dat er ook een gratis zakje kruiden bij zat.

snel geleverd en prima producten

keurig verzorgd/snelle levering

Prima product levering niet volgens afspraak

Zijn fan van ‘sweet chili’ voor op houmous en avocado. Bestelling via webshop gaat snel en prima. Had echter voor afleveren een moment gekozen waarop ik thuis was. Kreeg echter de volgende dag een berichtje dat de bestelling onderweg was. Was onhandig mn omdat ik anders had kunnen aangeven. Doet niets af aan fijn product.

Prima webwinkel

Heel mooi assortiment kruiden. Niet duur. Kan geen supermarkt bij mij in de omgeving tegenop.

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS