Filtre

Snel geleverd alleen bezorg kosten erg hoog als je paar producten besteld

Heerlijk product, snelle bezorging!

Pikante kip-kruiden online gekocht, dit is een heerlijk pittig product en het werd snel bezorgd met twee verrassinkjes in de doos toegevoegd. Uitstekende ervaring voor mijn eerste levering door Verstegen Spices & Sauces.

snelle levering ook met de feestdagen

top!

Supersnel bezorgd en krijg tevens nog wat extra's geleverd om uit te proberen! Leuke attentie :)

Snelle levering van kruiden die ik bij veel supermarkten niet (meer) kan kopen

Veel keuze snel besteld en geleverd

Snel en perfect geleverd

Heerlijke saus welke snel en makkelijk geleverd is. Absoluut een aanrader

Prima levering

Prima levering

Snelle levering altijd wat nieuwe producten om uit te proberen Ben zeer tevreden

Mijn vraag werd snel en vooral duidelijk beantwoord. De daarop volgende bestelling werd, ondanks de december drukte, vlot geleverd.

Een heel groot assortiment en snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden.

TEVREDEN

Ik ben 100% tevreden met de producten die ik heb besteld.

Heerlijke knoflooksaus

Snel en verrassend

Mijn bestelling was de dag erna thuis geleverd, met nog was andere kleine kruiden verpakking en kleine saus om te proeven. Helemaal top service.

Fijne producten

Fijn om bij jullie te bestellen ,en heel snel geleverd

Prachtig kerstpakket en leuke verrassingen

De enige winkel die piment in voorraad heeft.. klasse

Snelle levering en super service

uitstekend

goed produkt, snel geleverd

snel en compleet geleverd, er zaten ook proefpakketjes bij, heel leuk

goede service

snelle en goede service

Na de bestelling van de 20 zakjes geroosterde paprika courgette (die in de AH en Jumbo bij mij in de buurt niet te vinden zijn.......) ontving ik heel snel het bestelde pakket. Leuk was dat er nog wat aan kruiden toegevoegd was.

Het beste merk van kruiden, sauzen etc.. wat er is!!!

Bestel ieder jaar de pepersaus van verstegen zo lekker bij vleesgerechten!! En dit jaar wat extra's erbij gekregen kei leuk!!

Snel bezorgd

Super blij dat via jullie site gewoon besteld kan worden, omdat die kip pikant niet overal te koop is. Werd ook zeer snel geleverd met een extraatje.

Altijd keurig verpakt en op tijd in huis.

Alleen jammer dat je in niet een supermarkt meer tip top kruiden kunt kopen en op deze manier moet doen.

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS