Filtre

Heerlijke Producten

Bestel de marinade-mix rechtstreeks bij Verstegen omdat deze in de supermarkten en winkels niet meer te koop is!!! Daarbij kan je ook lekkere recepten bekijken en maken.

Goed en snel

Duidelijk en Goed

Duidelijk en goed en snel bezorgd

Snel bezorgd. Leuke cadeautjes erbij en goede producten, top!

Moeilijk te krijgen

Bizar dat er nergens, in een winkel, 9lamskruiden te krijgen zijn en ik bijna €6.00 bezorgkosten moet betalen

alles ging goed

snel geleverd

Mooie producten

Mijn ervaring was positief

Gewoon goed

Altijd snel in huis super

Snel, goed verpakt. prima dus.

goede en snelle levering

prettige site en vlotte levering

Zeer snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt leuke verrassing er bij

Super goed!

Ik heb vaker een bestelling gedaan bij Verstegen via Webshop Facebook. Ik ben vol Lof over de snelle service. Ze zijn klantvriendelijk en ik krijg altijd een éxtra attentie als service. Het wordt erg gewaardeerd!

Perfect!!

Gerookt zout van Verstegen, is het lekkerste zout wat er is, het kost wat, maar dan heb je ook wat!! Ik heb 6 potjes gekocht, alles was perfect ingepakt en heel snel verstuurd, toen ik het pakketje open maakte, zat er ook nog een cadeautje in!!!

Snelle bezorging, goede kwaliteit

snelle levering, vandaag besteld, morgen in huis.

Top geregeld

netjes verpakt

Snelle en correcte aflevering

De bestelling was correct, passend verpakt en snel bezorgd. Over de kwaliteit is alles al bekend.

Wat wordt het netjes geleverd

De bestelling online geplaatst.Volledig op de hoogte gehouden van de verzending.Heel netjes verpakt.

Prima verzorgt.

Ben zeer tevreden en het pakket op de aangegeven tijd bezorgt. Dank voor het zakje met kruiden die er was bijgevoegd.

Ik heb de kruiden na 2 werkdagen al thuis ontvangen. Het was netjes verpakt in een doosje, prima dus.

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd en in de supermarkten niet vinden gelijk meerdere potjes laten komen .leuk om ook wat probeersels erbij te krijgen.zeer attend

Snelle levering ,goed ingepakt en prima producten. Leuk dat ze er gratis een extra product bij leveren om uit te proberen .

Bestelling Procedure vlot verlopen en snel afgeleverd

Bestelling Procedure vlot verlopen en snel afgeleverd

ze hebben producten voor nierpatiënten

De levering is ook altijd snel en gooed aangekomen.

Snelle levering van onze favoriete zoutloze kruiden. Leuk om ook een proefpakket van een ander kruid te ontvangen.

Snelle bestelling, veel keuze

Zo fijn om alle kruiden op een rijtje te hebben. Bepaalde kruiden zijn niet te vinden in de winkels waar ik kom. Nu heb ik ze alsnog kunnen bestellen en werden ze snel geleverd.

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS