Filtre

Super kruidenwinkel met veel keuze mogelijkheden

Goed werkende web-shop met groot aanbod van kruiden en kruiden mixen. Veel groter assortiment dan in de supermarkten. En, ..... volgens mij inmiddels 50 jaar of meer leverancier van pure kwaliteit in kruiden.

Super service

Bestelling was snel in huis!!!

Alles top

Zoals altijd,top

Makkelijk te bestellen ,en zeer snel geleverd

Mooi pakket

Mooi pakket met alle essentiële kruiden met een leuk toegift (tasje)

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

In de wijde omtrek geen lamskruiden meer te krijgen, fijn dat het zosnel geregeld is

nog niet gebruikt

goed verpakt Was leuk geweest als er ook tips bij hadden gezeten hoe de kruiden te gebruiken

Super !! Gratis nog een kruidenzakje wat leuk!!!

Ga zeker vaker bestellen top!

Supersnel

Echt de beste kruiden en dan zo snel in huis, top.

Perfecte leverancier

Snelle levertijd

Ben vooral heel erg blij dat jullie kruiden combinaties maken ZONDER zout Jammer dat jullie lijken te gaan stoppen met Dutch blend etc. Zonder zout

Was bovenverwachting

Ben heel erg goed geholpen telefonisch

Ik kon het tiptop kruidenzout bij de jumbo niet meer kopen dus maar eens online gekeken. Verstegen verkocht het online gelukkig nog wel. De bestelling was zo gedaan en werd binnen een paar dagen thuis bezorgd.

Na mij bestelling gedaan te hebben is deze de volgende dag bezorgd. Super fijn

Na jaren weer de goede pepersaus gevonden !

Fijn om mee te werken

Goede smaken makkelijk in gebruik

Zijn nagenoeg geen gehaktkruiden(zakjes 7 gr) meer te krijgen in de winkels, vandaar nu doos 40 st besteld via Verstegen zelf Gebruiken al tiental jaren deze kruiden perfekt!!

Een geweldige ervaring!

Kopen bij Verstegen was een geweldige ervaring! De hoeveelheid kruiden wakkert de creativiteit van gerechten aan. De prijzen zijn goed. Verstegen heeft alle potten zorgvuldig en veilig ingepakt. De kleine goed gemaakte brochure is ook mooi! Verzending is snel! Absoluut een van de weinige favoriete webshops die ik ten zeerste aanbeveel! Een kleine tip: -Voor een handige zoektocht zou het een idee zijn om een extra categorie aan te maken voor de 'Originele kruidenmelanges' (vb. de aardappel/frites, traditionele melange voor kip, enz.)

prima website snelle levering

Producen makkelijk te bestellen en zeer snelle levering

Heerlijk!!

Heerlijke zigeunersaus Zachte romige knoflooksaus En de kruiden zijn en blijven vertrouwd. Heerlijk

Boven verwachting

Snel en netjes

Goed verpakt, snel verzonden, netjes. Extra probeerzakje met kruiden erbij en tevens de kruiden gekocht die ze bij diverse supermarkten niet meer in het assortiment hebben. Ik ben blij dat ik ze weer heb.

Snel in huis

Ik sta graag in de keuken en mis dan zo nu en dan bepaalde specerijen, ik ben blij dat ik op deze manier alles binnen handbereik heb, ik bestel zeker de volgende keer weer! Nog ff een vrolijke noot, ik heb in Brabant gewoond, en als ik dan naar huis ging, kwam ik langs de fabriek, die geuren van verstegen gaven me dan het gevoel van thuiskomen! Woon allang weer in mijn eigen Schiedammetje

Goede producten maar helaas door drukte bij de post laat bezorgd

Gewenste producten makkelijk te vinden op website en ook makkelijk te bestellen. Helaas door de sinterklaas drukte kwam de bestelling later dan verwacht

Snelle levering lekkere kruiden

Jammer dat de ovenkruiden voor groenten eruit gaan maar we hebben nu gelukkig nog een voorraadje

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS