Overzichtelijke website, snel verzonden en altijd een sample of extraatje. Ook als particulier!

Levering via de webshop verliep goed

Ivm mijn diabetes ben ik voor een aantal sauzen terecht gekomen bij Verstegen. Tot mijn verbazing zijn een deel van de producten in mijn woonplaats niet verkrijgbaar bij de supermarkten. Oplossing gevonden in de webshop. Ben hier zeer tevreden mee.

Ik had mijn bestelling snel thuis. Het is alleen jammer, dat ik het niet meer in de winkel kan kopen. En waarom is het in de winkel veel goedkoper, dan online? Online bestellen is erg duur, mede doordat je ook nog eens verzendkosten moet betalen. Dit is nu juist mijn favorite marinademix. Ik heb het nu 1 keer online besteld, maar of ik het nog een keer doe, betwijfel ik. Het is voor mij helaas te duur. Maar toch beveel ik het wel aan, voor mensen die het wel kunnen betalen. Want het zijn heerlijke kruiden.

Zeer goede ervaring

Netjes goed en volgeng bestelling geleverd

Prima.

Snel en vlug en ik krijg altijd een zakje om Te proberen. Lollig.

wederom goede kruiden ontvangen

Ben weer heel tevereden met mijn bestelling

Tiptop kruiden zijn zeer goed als smaakverrijker.

Heerlijke kruiden Snel geleverd

Perfecte service

Kruiden zijn perfect verpakt. Ook zit er altijd een verrassing bij!

Altijd goed

Ik koop saté saus Natriumarm altijd van Verstegen. En ook het “zout” voor de eieren. Makkelijk op de website te bestellen, aangezien niet alles in de supermarkt te verkrijgen is. Komt ook netjes verpakt en snel thuis bezorgd.

Snel ontvangen en ook goed ingepakt.

Kruiden bestellen die niet meer in de winkel te verkregen zyn en super snel in huis .top

Snel geleverd en goed verpakt.

Snelle levering in kwaliteitsverpakking

Snel geleverd en zelfs voor een low budget artikel perfect verpakt...

Overzichtelijke site, vlotte levering.

Mooie snelle levering

Prima snelle levering

Omdat het in de meeste supermarkten het product niet meer te koop is .en ik het heerlijk vindt op vis heb ik het via deze weg geprobeerd. Blij dat ik het weer in de keuken kan gebruiken .misschien toch weer in de supermarkten brengen . Vr gr marijke c

Snel. Geleverd wat ik besteld heb. Prima.

Alleen de Zoekfunctie op de website behoeft verbetering. Als je zout intypt, krijg je geen zeezout te zien. Alleen als je exact intypt wat je zoekt. Is gemiste kans, denk ik.

Prima.

Prima, alles snel geleverd.

Goede producten en snelle levering

Illy Billy en knoflooksaus zijn lekker van smaak

Geen bijzonderheden

Goede en snelle levering!

Ik bestel hier producten die in de supermarkt niet meer te verkrijgen zijn, alleen ben ik bang dat ik het bij jullie binnenkort ook niet meer kan bestellen, dat zou heel jammer zijn

Geweldige service

Prima bezorging