Klasse

Uitermate klantvriendelijk

Vorige week belde ik de klantenservice van Verstegen om te laten weten dat ik regelmatig vanillestokjes tref die ik niet kan opensnijden. Te dun, waardoor ik het merg er niet uit kan schrapen. Een zekere Sandra stond mij te woord. Vriendelijk, begripvol, empathisch en geduldig. Ze zei dat ze het belangrijk vindt dat klachten gemeld worden. Direct werd er actie genomen met als gevolg dat ik gisteren per post een paar vanillestokjes kreeg toegestuurd. Dank daarvoor Sandra (consumentenservice)

Pepersaus

Vele Verstegen spices zijn top. Deze keer extra pluim voor de CLassic Verstegen pepersaus werkelijk heerlijk bij vele gerechten.

FANTASTISCH

De kwaliteits producten en snelle levering maken mij een Verstegen fan !!!

Hele snelle levering. Erg tevreden!!

Snel en perfecte levering

Hun product die niet in de winkel te krijgen was hebben we prima bij Verstegen zelf kunnen bestellen Snelle levering. Erg tevreden ook met het product illie billie timatenketchup en sweet sauce en echt zonder suiker.

Super goed geholpen

Heb al diverse keren bestel altijd snel en goed geholpen super

Zeer snel geleverd

Zoals t hoort te gaan!

Uitstekend!

Een hele goede ervaring , ben voor het kruidenzout top-tip in veel winkels geweest. Ah jumbo -dirck - Hoogvliet . Lidl . En bij de onlin bij Versteeg . Wel nu een winkel gevonden Plus en jawel daar stond het wel , maar ben nu tevreden met de 5 die ik besteld had

Blij dat deze website er is, fijn assortiment kruiden.

Bijzonder uitgebreid assortiment. Meeste supermarkts hebben maar een zeer klein deel hiervan. Scheiding van zout en geen zout in de potten zeer duidelijk door de kleurstelling. Uitzoeken en bestellen online prettig en financieel aantrekkelijk.

Heeeerlijk

Curry saus en piri piri saus zonder suiker gekocht. Heerlijk van smaak. Echte aanrader.

Snelle levering en herstel foutje

Ik had 16 stuks mixen besteld en die waren snel bezorgd maar er ontbrak 1 mix. Na mijn mail was dat zeer snel hersteld en nagestuurd. Prima!

Makkelijk en snel bezorgd.

Kon in de supermarkt nooit de zigeuner saus meer kopen ,vandaar ik nu op deze manier hem bij jullie bestel .

Super snel bezorgd

Super snel bezorgd en keurig verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Zeer vlotte levering

Prettig en snel

Duidelijke site, heerlijke kruiden

Eenvoudig bestellen en keurige en snelle verzending

Super smaakvol

Sausen zonder suiker besteld echt heel goed van smaak lekker pittig

Goede producten, snel geleverd

Telefonisch contact gehad ivm producten die niet meer verkrijgbaar waren in de winkel, met de vraag of deze misschien uit de handel waren. Zou teruggebeld worden hierover, maar is niet gebeurd. Gelukkig producten nog online beschikbaar en dus besteld. Deze kreeg ik wel heel snel opgestuurd.

Goed en snel

Duidelijke site en snelle levering

Zie hierboven

Zoals boven beschreven

Correct en snel afgehandeld

Net als anders keurig netjes bezorgd

Snelle levering, goed verpakt, goede prijs en de beste gehakt kruiden (blauw).

Geen enkel probleem ondervonden.

Bestellen ging weer zonder problemen. Prachtige en leuke pakketten om met verjaardagen e.d. te geven i.p.v. een bloemetje.

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS