Zijn snel met bezorgen

Het product dat ik zocht was snel te vinden met de zoekmachine op de site. Ook had ik het snel in huis.

Heel goed.

Altijd netjes verzorgd en op tijd geleverd.

Geleverd volgens afspraak product is van goede kwaliteit

bestellen is eenvoudig en snel.

Erg goede service ook als je vragen hebt.

gewoon goed

ik bestelde en was 2 dagen laten in huis petje af

Weervaren aantal dingen besteld wat ook niet in de winkel is te verkrijgen Makkelijk te bestellen op de site,snelle levering en keurig verpakt Ik raad het iedereen aan

Gewoon Geweldig.

Een hele fijne website. Makkelijk zoeken en afrekenen. Echt alles wat je nodig hebt!

Snel,uitgebreid en niet duur, mn assortiment weer compleet

Zie boven

OK

effectief en snel

Kan beter

Het Dieetzout is duur , en je moet wel 8 potjes nemen anders moet je nog portokosten betalen en dan is het Dieetzout te duur.

Gewoon weg super

Super snel geleverd en fantastisch verpakt allemaal.

Snel verzonden,de specerijen. Binnen 2dagen in huis. En de 2 presentjes welke waren toegevoegd! Erg leuk en we gaan zeker de specerijen zeker uit proberen. Dank jullie wel voor de verrassing

Goed verzorgd

Zeer snel geleverd

Snelle levering en zeer vriendelijke en meedenkende klantenservice

Ik heb alle producten heel snel ontvangen. Ik stuur ze op naar Canada en alles is daarvoor al perfect verpakt (losse pakjes in dozen, busjes keurig gesealed). Ik heb nog even contact opgenomen met de klantenservice vanwege een specifieke vraag, en er werd meegedacht en ontzettend leuk en meedenkend gereageerd. In alle opzichten verdienen jullie een hele mooie dikke 10! (wel zelf bestrooien met een lekker kruid of specerij ;-) )

Perfekt

Op tijd en goed afgeleverd. Ook netjes een ander product erbij om te proberen.

Altijd geweldig en snelle levering !!!!

Heerlijke biologische kruiden en snelle levering !!!!

Prima, klein probleempje!

Prima, zoals altijd als ik bij jullie bestel. Maar deze keer telde hij iedere keer verzendkosten erbij, ook al zat ik boven de €20. Heel vreemd. Heb contact gehad met jullie, ook netjes antwoord gehad. Kreeg het probleem niet opgelost, toen maar een extra potje besteld en toen ging het ineens wel. Ik weet niet of hier meer mensen last dan hebben gehad. Mvg. A. v. Driel-Klaasing

Goed en snel geleverd

Ik ga zeker nog een keer wat bestellen bij jullie

Efficiënt en ordelijk

De beste kruiden van Verstegen, geleverd op de meest zorgende en kwaliteitsvolle manier! Een heerlijke beleving ;-)

top

snelle keurige kevering

Snel geleverd. Goed verpakt. Extra twee monsters om te proberen. Top

prima..

prima. het bestelde is op tijd geleverd.

Goed in de winkels krijg je niet alle kruiden

Goed in de winkels krijg je niet alle kruiden