Toppertjes

Ik heb onlangs veel zoutloze specerijen besteld omdat ik zoutarm moet. Mijn ervaring met de specerijen is dat je je portie zout in een gerecht absoluut niet mist. Integendeel. Mijn eten is smakelijker geworden. Zout is een aanwensel.

Zeer goed en veel keus

Geweldig meegedacht door de receptioniste

De spullen die ik besteld heb waren er snel en in goede staat. De verpakking was correct en veilig. Kortom ik kom opnieuw kruiden kopen bij jullie.

Super service

Goede snelle service en goed verpakt. Wederom blij mee.

Alles geleverd in goede staat

Goed geregeld snelle levering top lekkere kruiden

Snelle service. Goede producten.

Snelle en leuke bezorging

Keurig verpakt, zelfs nog met iets extra's. Erg blij mee. De betreffende kruiden zijn in de winkel niet meer verkrijgbaar

trage levering

wellicht probleem bij post.nl maar levering heeft heel lang geduurd

Eenvoudig om iets te bestellen. Zeker een aanrader.

Snel verzonden en heel degelijk verpakt. Onze lokale supermarkten hebben de suikervrije producten uit het assortiment gehaald, dus zochten we een alternatief. Overal zit tegenwoordig suiker of zoetstoffen in, of het nu nodig is of niet, dus we proberen zoveel mogelijk suiker- en zoetstofvrij in te kopen.

Nette service

Na het hartinfarct van mijn man, zijn wij bewuster keuzes gaan maken.Dus ook minder zout en zo kwamen we er achter dat jullie veel kruiden zonder zou hebben. Zo ook de stoofvlees kruiden, blijft deze in het assortiment?Daar deze in de winkels niet meer tekrijgen is.En op jullie site niet veel meer voorradig.

Makkelijke website veel uitzoek en bij de bestelling wat gratis producten om uit te proberen!

Alles zoals ik me had voorgesteld.

Kan niet beter.

Snelle levering en kwaliteit

Ik had een goede ervaring en bestel grasg bij verstegen. De kruiden die ik heel graag gebruik zijn nergens meer te koop in supermarkten maar gelukkig nog wel bij verstegen zelf! En super leuk dat ik nog 2 extra cadeautjes erbij kreeg! Chapeau!

Te hoge prijs

Inmaak kruiden 5gr. AH € 1.09 Verstegen €1.65

Geweldige service

Schnelle levering

Adequate levering

Er is snel geleverd

Tevreden over het product

Makelijk en overzichtelijke assortiment. Veel keus,en voldoet aan verwachting.

Geen idee

Ik heb nog niets ontvangen

Nog ff afwachten, deze vraag komt te vroeg

Ik heb nog niks ontvangen, dus nog geen mening

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS