Lekker en zeer smakelijk

Kwaliteit kruiden, groot assortiment met ruime keuze, mooie site en zeer goed verpakt snel in huis. Leuk was ook een extra zakje kruiden zeer attent. Dit is voortaan mijn kruidenwinkel.

Is heel ik gebruik alleen deze kruiden en verder niets

Alsof ik een cadeautje aan het uitpakken was

Doosje met heerlijke kruiden. Let boven op 2 leuke verrassingen in de vorm van heerlijke producten.

Aanbevelingswaardig

Lekkere kruiden natriumarm.

Natriumarme kruiden makkelijk te vinden in webshop. Kruiden smaken heerlijk in de verschillende gerechten.

Bestelde producten voldoen aan verwachting.

Snelle en nette levering.

Snelle levering én een kadootje, heel leuk

Snelle levering én een kadootje. Héél leuk om zo te ontvangen!

Goed verpakt en snel geleverd

Super snelle service en goede kwaliteit

Super.

Super snelle levering

Heerlijke suikervrije sauzen van Billie, ben erg blij met deze producten. Passen goed in mijn gezonde levensstijl.

Kwaliteit ten top.

In de slagerij gebruikte ik al Verstegen kruiden en specerijen. Nu ik niet meer in de slagerij werk ben ik trouw gebleven aan de kwaliteit. Tiptop aroma zout is onze topper.... Stroganoffkruiden onze nummer 2

Fijne kruiden en ook nog eens snel geleverd

Mijn vrouw gebruikt ze al jaren. En als ze bij de Jumbo niet meer te krijgen zijn bestellen we ze via Internet. Rechtstreeks bij Versteeg die ze dan de volgende dag laat bezorgen.

Fijne producten

Deze kruiden zijn veel zonder gluten en lactose.

kruiden zoals altijd snel en accuraat geleverd.

Het enige negatieve punt dat ik kan bedenken is dat uw rode buschettakruiden in geen enkele supermarkt die ik ken worden geleverd, behalve bij de jumbo in een miniverpakking voor een belachelijke prijs. Daarom moet ik ze wel online bestellen.

Een uitstekende smaak

Deze kruiden zijn prima en ja er is zout aan toegevoegd maar acceptable hierdoor hoef je zelf eigenlijk geen zout meer toe te voegen. Dus deze kruiden zijn perfect voor bijna alle kip producten zelfs voor de kleine kipstukjes zodat je de perfecte smaak krijgt. Nergens anders krijg je zo een lekkere smaak zonder al te veel poes pas.

Smaakvol kruiden

Bestellen was netjes ingepakten op tijd gekomen

Heerlijke producten!

In de supermarkt kon ik de sweet chili saus zonder suiker nergens vinden, dus heb ik er een paar via jullie website gekocht. Dat ging heel makkelijk en ik kreeg er ook nog een gratis product bij! Wat een service!

Prima service, snelle levering!

Prima service, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering en compleet! Eindelijk weer onze tiptop aroma zout in huis, in supermarkt niet te vinden.

Was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde had een paar foutjes gemaakt en werd telefonisch goed geholpen en was snel opgelost en de bestelling was snel geleverd

Is gewoon fijn dat ik daar tegen kan en is lekker

Bestel vaker alles wordt goed verpakt en snelle levering

Makkelijk, snel.

Het is makkelijk bestellen in de webshop, het wordt snel geleverd. Voor mij hoeft het. Iet vandaag bestelt en morgen geleverd. Op deze webshop duurt het wat langer wat ik prima vindt.

Netjes verpakt en een presentje

Heerlijke kruiden en snel geleverd

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!