Goed product op tijd geleverd

Ok snelle levering van lekker product

Zeer fijn.

Beste mensen. Mijn vorige bestelling was helemaal op. Ik ben erg blij met jullie, ik kan nu kruiden krijgen die ik nog wel mag gebruiken. Ik kan ze nu zelf uit zoeken, mijn jongste dochter was blij met mijn kadootje ze heeft de kaneelstokjes mee genomen. tot een volgende keer. Groeten Fernanda Bazuin - Haring

Makkelijk en snel geregeld

Bestellen was eenvoudig. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status. Snel geleverd! Top!

Gemengde gevoelens

Prima kruiden, echter jammer dat de verzendkosten bijna net zoveel waren als de producten die ik bestelde.. Het is dat ik t nergens in de winkels terug kan vinden en echt nodig heb, maar anders zou ik t vanwege de dure bezorgkosten niet nog een keer bestellen. Dus ja aanbevelen voor product, nee niet aanbevelen vanwege dure bezorgkosten.

mooi op tijd

Kon het de winkel niet vinden ,en kan nu voorlopig weer vooruit Dank u wel !!

Altijd goed. Tot nu toe bij alle bestellingen die ik geplaatst heb kreeg ik een extra zakje kruiden. Top, wordt gewaardeerd!

Ik vindt het makkelijk dat ik bepaalde kruiden online bij Verstegen kan bestellen omdat ze in de winkel vaak net niet die kruiden hebben die ik zoek.

Goede ervaring

Overzichtelijke site en snelle levering

Goede kwaliteit

Ik gebruik al geruime tijd de kruiden van Verstegen. Ze hebben een goede kwaliteit en smaak, bevallen prima. Voor mij niets anders.

Prima website, snelle levering

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd

Goede en vlotte levering

Helaas kon ik de hacheekruiden die ik al jaren gebruik niet meer in de supermarkten vinden waar ik mijn boodschappen haal. Wel een duur potje door de verzendkosten maar omdat wij deze kruiden altijd het lekkerst vinden is het dat wel waard!

Betrouwbaar en góed!

Alles is altijd heel goed verpakt, je krijgt wat je besteld hebt! Léuk dat er altijd een extraatje bij zit om te proberen! Niemand houdt mij tegen, mijn kruiden haal ik bij Verstegen! ;-)

Snelle levering en bij je bestelling ook nog een zakje kruiden kado.

Vlotte levering

Pure Specerijmengeling Cajun besteld. Direct maar 10 zakjes gekocht omdat de mengeling eruit gaat. Dit vind ik zeer jammer omdat we deze gebruiken omdat hij zonder zout is. Moeten op zoek naar een ander merk blijkbaar

Snel en makkelijk

Fijn om thuis alle kruiden af te speuren en na keuze een snelle afhandeling ben zeer tevreden

Duidelijk en snel

Even een kleine omweg moeten maken om via de site in de webshop te komen maar daar mijn producten makkelijk kunnen selecteren en afrekenen. Op de site is wat marge berekend op de bezorgtijd. Het pakketje werd veel sneller geleverd dan op de site werd aangeven, maar dat vind ik prima!

Iets wat niet in een winkel is te vinden kan gelukkig online Super

Super snelle levering

Artikelen waren super snel geleverd.

Heerlijke kruiden zonder zout

Ik kook altijd met de original blend kruiden van Verstegen omdat deze heerlijk van smaak zijn en zonder toegevoegd zout. Omdat het assortiment in de winkel maar klein is koop ik ze online. Wij zijn vooral fan van de lasagnekruiden, nasi/bamikruiden, pastakruiden en chilikruiden. Maar eigenlijk zijn alle blend kruiden heerlijk. De potjes worden goed verpakt en er zit altijd een gratis zakje kruiden bij (dit keer puur specerijen Garam Masala), heerlijk om uit te proberen.

Helemaal top!

Lekker, puur, zonder poespas gewoon zoals kruiden horen te zijn.

Supersnelle levering

Snel geleverd en lekkere kruiden!

uitmuntend

snel en goed

Keurig verpakt en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden over de producten.

Zeer snelle levering.

Fijn dat de levering zo snel was. Hoef ik geen dag zonder mijn favoriet, de oriëntaalse kruiden. Strooi het werkelijk overal op!

Snelle service, mooi verpakt, extra toegevoegd om te proberen. Gewoon top.

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!