Prima geregeld

Ik kon in geen enkele winkel nog biologische gehaktkruiden kopen, wat heel jammer is, want ik gebruik het al jaren naar volle tevredenheid. Dus toen maar geprobeerd om het rechtstreeks bij Versteegen te bestellen en dat is gelukt, incl.een gratis bakje satesaus en nog een zakje gehaktkruiden. Maar zou ook graag willen weten waarom het niet meer te koop is in de winkels.

Smaakmakers ten top!

Ben zeer tevreden met de ruime keuze, ook in de specerijen zonder toevoegingen. Een wereld van verschil met die van concurrenten. Bestellen en levering gaat snel.

Snel geleverd, relatief goedkoop, netjes ingepakt

De producten zijn goedkoper dan in de supermarkt, daarnaast kregen we een extra verpakking met rozemarijn bij. Ook snel geleverd en netjes ingepakt. Had moeite de grote doos op de fiets mee te nemen nadat beide hengsels van de tas waar het in zat aan 1 kant los gingen, vervolgens ging het aan nog een kant los en ondanks de vele keren dat de doos is gevallen was alles nog in goede staat :)

Snel geleverd, precies wat ik zocht

Be 86 en mijn vrouw 82 en we zijn 63 jaar getrouwd op 22 Januari as en hebben altijd Verstegen

TIjdens ons huwelijk van 63 jaar altijd Verstegen kruiden gebruikt!!

Goede ervaring. Makkelijk te bestellen.

Lees Dit Maar

Kruiden Van Verstegen Altijd Goed Ik Heb Er Div Van Alleen Jammer Dat U Geen Kleine Zakjes Meer Heb Van Gehakt Kruiden Die Je Bij de Slager Bij een Pond Gehakt Kreeg Die Gebruik ik Ook Voor In De Soep Balletjes Lekker Maar Helaas Uit Het Pakket Zij een Medewerken Van Verstegen En Gehakt Kruiden Met Beschuit Smaak Niet In De Soep Dus Liefs Terug Met Die Zakjes Grt Jack

Bestelling wordt altijd netjes en volgens afspraak geleverd.

Zoveel keuze uit alle kruiden en sauzen! Bij de bestelling zat ook een kleine gratis verrassing.

Snelle levering, duurzaam verpakt, heerlijke kruiden!

Zie bovenstaande

Geweldige service

Goed en snel geleverd. Geweldige service, en direct te bereiken.

Goede producten snelle levering niet te duur veel keus

snelle levering veel keus en goede producten

Fijn dat deze heerlijke pepersaus online te koop is. Heel blij met grote flessen van onze favoriete saus.

Super spul

Goede en nette service

Fijn dat de Verstegen producten online te koop zijn. Supermarkten in mijn buurt verkopen de sauzen zonder toegevoegde suikers niet meer. Producten snel geleverd en met probeerpakje marinademix.

Veel keuze

Snelle levering.

Goede en snelle service!

Service is snel en goede producten.

Prima product

Ik vind het erg jammer dat er maar zo'n klein assortiment in de supermarkt ligt van de natriumarme kruiden. Blauwe dop. Daardoor ben ik aangewezen op online in te kopen. Waardoor ik wel 30% meer betaal dan in de supermarkt.

Het product werd snel geleverd

Laat niets te wensen over

Gewoon alles goed geregeld, laat dus niets te wensen over. Voor herhaling vatbaar

Top producten

Verstegen heeft lekkere producten en snelle levering. Alles is keurig verpakt met iets extra erbij.

Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Wat gezegd werd werd waargemaakt. De bestelling was heel goed verpakt. En de kleine attentie die bij de bestelling zat vergrootte her positieve gevoel alleen maar.

Helemaal super!

Online de kruiden besteld. Super snel binnen.

Goede service Toppie!

Ik had 6 flesjes bio kip kruiden besteld en kreeg er gratis 2 sample's bij om iets nieuws te proberen..Fijn!

Super goed

Super goed, snelle levering. Goed verpakt. En alles klopte.

Excellent spices

Snel geleverd, heel smaakvol en zelfs natriumarm.

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!