heel goed

heel goed

Keurig

Netjes verzorgd en keurig ingepakt

Prima levering en duidelijke site

Mijn favoriete satesaus is hier in de buurt niet meer te kopen maar gelukkig nog wel op deze site, service is prima, site duidelijk, levering is snel. Gewoon helemaal goed en niets op aan te merken.

Snelle levering en netjes verpakt.

Super handig

In de winkel doen ze telkens spullen eruit halen en op de site kan je het gewoon bestellen!! Dus als je je kruidenpasta wilt aanvullen Gewoon hier kijken Je krijgt het keurig verpakt thuis gestuurd

Prima site, snelle levering

Prima site, snelle levering. Top!

dé plaats om je kruiden en sauzen te vinden die je nodig hebt !

Sinds ik bij de supermarkten regelmatig misgrijp, ben ik rechtstreek gaan bestellen bij de leverancier, man ik keek mijn ogen uit, wat een keuze dit familiebedrijf heeft, en telkens weer met nieuwe producten uitkomen, die fantastisch zijn. De service is net zo fantastisch, snelle levering, en altijd een cadeautje erbij.

Altijd goed

Snel, makkelijk en goed

Fijne website Groot assortiment Bestelling goed te volgen

Vlot en goed optijd bezorgd...

Ben blij dat ik de gehaktkruiden nog kan bestellen, omdat ze in de winkel niet meer tekrijgen zijn ...

De kruiden zijn netjes en snel geleverd.

De kruiden zijn netjes en snel geleverd. Daar ben ik zeer tevreden over. Bestellen via de webshop ging echter niet makkelijk. Ik gebruik Mac Safari als internet-browser, maar de pagina waarop ik mijn bestelling moest afronden blokkeerde. Na contact met de helpdesk bleek ik Google Chrome te moeten installeren en in de "incognito modus" te moeten instellen. Het advies werkte en ik heb mijn bestelling kunnen afronden. Maar de webshop zou voor alle internetbrowsers moeten werken. Dat is wellicht iets om aan te werken.

Goed en duidelijk

Mijn eerste bestelling omdat kruiden niet meer in de supermarkt verkrijgbaar waren. Is goed bevallen. Ook nog een gratis product erbij, leuk.

Alles wijst zich vanzelf gewoon goed en snel gekregen

Kreeg zakje mix extra van andere smaak, attent

Snelle levering en complete levering.

Goeie service

Top site makkelijk bestellen en gauw in huis

prima levering

Mijn bestelling werd correct en snel geleverd, maar dat is natuurlijk ook gewoon de bedoeling.

Vlotte afhandeling en supersnelle levering.

Ik had in de bestelling de postcode verkeerd opgegeven maar desondanks is de levering toch goed gegaan. Helaas was er niemand thuis toen het pakketje aankwam maar het afhalen bij het dichts bijzijnde postnl adres ging ook goed.

constante kwaliteit

Zo aan gewend in de supermarkt te halen (Coop). Helaas is die overgenomen (Plus) en heeft het assortiment enorm ingekort. Nu maar on line besteld. (oeps iets te enthousiast geweest en kan het nu niet meer in mijn kruidenrek kwijt). Veel smaakplezier gewenst

keurig snel geleverd!

Mooi overzicht in de webshop, gemakkelijk te bestellen en snel in huis.

Naar verwachting en meer.

Snel bezorgd niets te klagen, krijgt precies wat je verwacht en zelfs een leuk extraatje.

Makkelijke webshop, snel geleverd!

Snelle service!

Bestellen via de webshop was makkelijk, bezorging was snel

Gemakkelijk online bestellen

In de winkel soms niet aanwezig en daarom makkelijk als je het online kan bestellen. En lekker snel geleverd ook.

Zeer lekker en zonder suiker.

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!