Uitstekend.

Duidelijke site, veel keuze, ook als je wat minder zout wilt eten, snelle levering.

Snel gestuurd en keurig aangekomen

Bestellen ging goed! Alleen jammer dat de stoofvlees uit de collectie gaat. Had hem net ontdekt en hij is heerlijk. Ik hoop dat hij terugkomt in de collectie!

Snelle levering, jammer gaat uit assortiment.

Pure specerijenmengeling - Cajun besteld. Gebruik dit veel omdat het zonder toegevoegd zout is. Gaat alleen uit assortiment. Dus zal op zoek moeten naar een andere leverancier.

Geweldige producten. Snelle levering.

Snel en makkelijk

Het bestellen ging gemakkelijk en een snelle levering

Goede service! Dank!

Snelle bezorging. Via de mail een correctie op de bestelling gedaan, dit is heel correct en snel opgelost. Goede service!

Wat ze in de winkel niet hebben

Kan je hier wel bestellen :)

heerlijke kruiden en saus

super

nvt

Heerlijke kruiden en snel geleverd

Super geregeld dat ik het kan bestellen

top

Dit is de 2e keer dat ik bestel bij goede service en snelle levering. Zit ook nog een zakje extra kruiden bij dit keer voor gehakt.

Goeie, zorgvuldige afhandeling

Ik ben gebeld omdat één vd bestelde producten pas n paar dagen later dan de rest geleverd zou kunnen worden. De keuze om de volledige bestelling die paar dagen later te leveren, werd aan mij overgelaten. Dat vind ik zorgvuldig en consistent aan de eigen bedrijfs- i.c. duurzaamheidsfilosofie. Mijn complimenten.

Bestelling prima geleverd

Nogmaals: bestelling prima geleverd

Topkwaliteit snel geleverd

Online echt alle keuze voor goede kwaliteit kruiden.

goede kwaliteit en snelle levering

lekker en goede artikelen .lekkere spijzen en een snelle levering

Geweldige dienstverlening

Erg goed

Heel fijn dat ik de kruiden die ik nodig had on line kan bestellen zie het nl niet meer in de winkels

Voor herhaling vatbaar

Snel en op tijd

Gute Qualitaet

Alles gut. Schnelle Lieferung. Danke

Bij mij in de buurt verkopen ze geen oriëntaals mix , dus bestel ik ze online en heb ze de volgende dag in huis SUPER

Goed verpakt en snelle levering

Sinds mijn eerste bestelling nog geen problemen gehad.

Top producten

Top producten en snelle levering?

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!