kl doosjes hollandaise saus

nergens in de winkels verkrijgbaar, ideaal voor 1 persoon. zondag besteld en dinsdag al in huis. Keurig verpakt en met post nl exact op het tijdstip!

Uitstekend!

Mooie duidelijke website! Snelle levering!

Alles uitstekend ontvangen.

Kan niet beter, goed verpakt en alles aanwezig.

De kruiden van Verstegen zijn toch wel de lekkerste

Het bestellen gaat makkelijk, overzichtelijke website en snelle levering

prima service

goede service en wat ze zeggen maken ze waar kwa bezorging , top!

Snelle levering en prima verpakt !

Onze eerste levering van Verstegen. Duidelijke site en goede afwerking. Helemaal goed !

Snelle en efficiënte levering. Alleen jammer van de verzendkosten

Vlot

Snoepwinkel aan kruiden.

Een duidelijke site met ruime sortering aan kruiden. Ik heb de diversen Italiaanse kruiden die ik dagelijks gebruikt besteld, 2 dagen later degelijk en netjes verpakt binnen gekregen, er zat ook nog een extra zakje kruiden bij voor de kip, toevallig aten we kip die dag dus gelijk uitgeprobeerd. Voortaan bestel ik die ook dat was heel lekker. Al de kruiden zitten in glazen potjes die goed afsluiten, dus de kwaliteit blijft behouden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig goed

Nvt

Snelle, correcte levering.

Klantvriendelijk en topkwaliteit

Heerlijke kruiden super

lekkere kruiden

gebruik het al jaren

goed geregeld, verpakt en snel verzonden

Uitstekende afhandeling van bestelling.

snelle levering , heel tevreden

snelle levering ,heel tevreden

Snelle en correcte levering

Jammer dat dit product uit het assortiment wordt gehaald

Mooi op tijd geleverd, alles prima verzorgd

Zoals gewoonlijk keurig verzorgd allemaal!

Gewoon prima

Snelle levering!

Wat 'n fijne, snelle, amicale, open communicatie!

De zin hierboven bevat het allemaal. Meer woorden heb ik niet nodig.

Netjes geholpen!

Jammer dat ze de papieren Vega kruiden met recept eruit halen . Maar nog wat potjes besteld en die zijn opgestuurd. Mevrouw aan de telefoon stuurde zelfs alternatief op om uit te proberen. Ook lekker maar niet zo lekker als de Vega zoete aardappel salade kruiden . Iedereen waar ik het voor maak vindt het lekker en wil het recept. Gemiste kans om het er uit te doen Maar netjes geholpen.

Snel en goed product

De grotere verpakkingen zijn verhoudingsgewijs goed in prijs.

Goede en snelle service

Verstegen vega zoete aardappel kruiden, echt overherlijk!

Fijn website en goede levering! Mijn gezin vindt de zoete aardappelsalade met Verstegen vega zoete aardappel kruiden echt overheerlijk! Jammer, dat deze kruiden uit het assortiment gaan... daarom heb ik maar meteen 5 potjes besteld. Hopelijk bedenken jullie je nog.

Precies zoals het hoort.

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!