De volgende dag al in huis.

Tevreden

Fijn dat ik nog steeds bij jullie de voordeligere grote potten Bruschetta kan kopen. In Supermarkt alleen de kleine dure verpakking

Uitstekende verzending van de specerijen. Hartelijk dank.

Zie boven

Goed verzorgd en redelijk snel geleverd

Verder niets aan toevoegen.

snel geleverd, goed verpakt.

De kruidenmixen en andere kruiden geven mijn gerechten een lekkere smaak. Makkelijk dat met deze mixen alle kruiden gecombineerd zijn zodat ik niet met 4 of 5 potjes kruiden aan deslag moet.

Correct verzonden

Correct verpakt en verzonden

Gemakkelijk bestellen, late levering

Het bestellen op de webshop is makkelijk. Bestel wel vaker. Alleen het versturen duurt ontzettend lang. Bij veel webshops is het vaak binnen 24 uur. Bij verstegen een paar dagen. Dus spoed zit er niet in.

Super!!

Heerlijke piri piri saus besteld. Nergens te koop hier in de omgeving en de lekkerste die er is. Dan maar rechtstreeks. Snelle levering en een zakje kruiden om te proberen cadeau!

Super snelle levering

Goede site snelle levering goede producten en lekker.. Snelle service en goed verpakt

Snel en goede service

Met twee dagen alles in huis. Netjes verpakt.

Snelle levering!

In de winkel niet meer in de schappen maar bij de leverancier gemakkelijk te bestellen

Goed geregeld en snel geleverd

Prima in orde

snelle afhandeling van bestelling.

Snelle en accurate afhandeling van bestelling.

Snelle levering. Geen verzendkosten. Top

Snelle levering, goed verpakt

Geweldig om kruiden te kunnen bestellen die hier niet te verkrijgen zijn. Snelle levering en erg netjes en goed verpakt.

Het zijn goede producten mooi op tijd geleverd.

pima

Heerlijk

Prettig dat ik mijn favoriete kruiden altijd kan bestellen ik als mijn supermarkt besluit om ze niet in het assortiment te houden.

Gewoon super goed

Ja...gewoon goed.!

Bah! Nul sterren.

De samenstelling van de Vadouvan is gewijzigd nu het in een potje zit. Ik vind het niet meer lekker.

Geweldig snel bezorgd en mooi verpakt

Heerlijke sauzen en snel bezorgd

Snelle leveŕing van producten die hier in winkel niet leverbaar zijn

Snelle levering. Keurig verpakt

Online bestellen is super eenvoudig

Snel en correct geleverd. Leuk dat ze 2 andere soorten er gratis bij hadden gedaan.

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!