Waren niet thuis

Wij waren niet thuis

Fijne webshop om te bestellen. Groot assortiment en snelle levering! Niks aan te merken.

Snel en makkelijk

Snel bestellen van soms in de normale winkels moeilijk verkrijgbare kruiden.

In 1 woord: TOP!

Nadat ik had besteld had ik berichtje gdaan om het mogelijk was de bestelling zo snel mogelijk op te sturen omdat ik er eigenlijk op zat te wachten.(gewoonweg zelf te laat besteld natuurlijk) Ik kreeg vlot een berichtje terug en had bestelling binnen no time in huis! Super service!

fantastisch bij Verstegen

Goed geregeld de aankoop bij Verstegen en zeer snel kosteloos bezorgd door PostNL

Snel en nette levering

Netjes verpakt snel geleverd

Duidelijke site en makkelijk om te bestellen, heerlijke kruiden

Gemakkelijke website en supersnelle levering

Bestellen via internet ging heel gemakkelijk en er werd de volgende dag al thuisbezorgd. Wat dat betreft: alle lof. De reden van onze bestelling is minder rooskleurig: het recept van de kant-en-klare pindasaus is veranderd en wat ons betreft niet ten goede. Gelukkig konden we op de site nog de saus met het oude recept bestellen. Vraag is alleen: hoe lang nog?

Netjes verzorgd.

Snel en netjes geleverd.

Jammer dat de smaken eruit gaan

Raar dat jullie niet aan kunnen geven waar producten verkocht worden

Heb een mail gestuurd met de vraag waar of bij welke winkel dieetzout te koop is. Jullie geven aan dat jullie dat niet weten maar jullie moeten toch adressen/firma's hebben waar het geleverd wordt, dus ik vindt het slechte service dat dat niet even opgezocht kan worden. Nu heb ik voor 2 jaar dieetzout moeten kopen omdat het bij 1 potje wel erg duur wordt ( 2,46 en 5,20 verzendkosten Is 7,66 per potje)

fijne producten

Snelle levering, altijd fijne producten en erg fijn dat je producten kunt bestellen die je in de supermarkten niet meer kunt kopen, mn kruidenmixen.

Goed geregeld

Prima levering met een extra proefzakje helemaal goed

Ik kon japanse mix nergens bij de supermarkten krijgen. Vandaar mijn bestelling rechtstreeks

Mooie website en supersnelle levering.

Mooie website en supersnelle levering.

Super Qualität und schnelle Lieferung.

Bestellung aus Deutschland klappt vollkommen unkompliziert. Produkt wie erwartet sehr gut. Werde öfter bestellen.

niet alles kunnen bestellen.

Ik vind het wonderlijk dat er in de ene pagina wel een product staat vermeld (Dutch Blend voor Gehakt zonder toegevoegd zout) maar als je daadwerkelijk gaat bestellen is die keuze er ineens niet meer. Alleen nog Mexican Blend keuze. Heel erg jammer. Verder is alles ok.

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Je moet even zoeken naar de juiste kruiden op de site maar daarna gaat alles prima en heb je de kruiden snel in huis

Lastig om goede bestelling te plaatsen

Ik had van alles in mijn mand gegooid en heb dit later aangepast in de winkelwagen. Ik had ook zelf beter moeten kijken maar achteraf zijn de aanpassingen dus niet doorgevoerd en heb ik producten die ik eigenlijk niet wilde en van een aantal producten te weinig…. Moet toch duidelijk beter opletten volgende keer.

Snel en eenvoudig en verrassend

Geleverd wat je besteld

een zeer goede service en replay

Prima geleverd

Makkelijk kiezen op de site snelle bezorging Netjes ingepakt

Prima ervaring

Snelle levering. Producten keurig netjes ingepakt. En krijg je een cadeautje bij de bestelling. Erg Lief.

Professioneel

Prima advies en zeer snelle levering. Zeer tevreden

Snelle levering van prima producten

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!