de levering klopt altijd

goede service en snelle verzending.

Gelukkig nog de enige lekkere pindasaus weten te bemachtigen. THT november dit jaar. Flink aantal emmertje nog weten te bemachtigen. Goed geholpen. Erg jammer dat na 25 jaar lekkere pindasaus, het over is maar dan, aan alles komt een einde… Op naar een ander merk want die nieuwe pinda saus laten de ratten zelfs staan…

Verzorgd, netjes en snel geleverd

Aanrader

Hele lekkere kruiden ga zeker weer bestellen.

Betrouwbare website

Fijne website met soms leuke acties. Ook voor kleinere bestelling omdat de lat voor verzendkosten normaal ligt. Het belangrijkste: heerlijke producten die helaas vaak niet verkrijgbaar zijn in de supermarkt.

Ik zocht natriumarme kruiden. Omdat ik die veel smaakvoller vind. Niet te krijgen in de supermarkt. Wel online gelukkig

Snel ontvangen

Over moeten stappen op zoutarm en dat is in de supermarkt moeilijk te krijgen. Nu een ruimere keus in huis.

Snelle levering!

Fijne producten!

Fijn dat er zo’n uitgebreide serie glazen potjes met zoutloze kruiden is gekomen die een hele fijne smaak aan je groentes , pasta’s, vis, rijst enz. geven. Heel smakelijk allemaal!!

Super goed

Dit was de eerste keer dat ik wat besteld heb maar alles is prima verlopen.

Mijn favoriete (simpele? goedkope?) kleine zakjes gehaktkruiden zonder toegevoegd paneermeel verdwenen bij de ene na de andere supermarkt uit de schappen. Hinderlijk, als je ze niet wilt gebruiken om ballen te maken maar een schotel te kruiden. Gelukkig nog wel rechtstreeks te bestellen. Ze gaan toch niet uit de handel, hè?

Snelle levering, gemakkelijke site, goed verpakt.

Mooie kruiden, opletten met de aantallen bij het bestellen.

Fijn om kruiden te kunnen bestellen die niet altijd bij de Jumbo liggen, maar 17 stuks van een artikel in mijn winkelwagen door een haperende website doet even schrikken.

Goed geregeld

Goeie en snelle service perfect

Geweldige Producten

De kruiden en sauzen van verstegen zijn voor mij de beste. Wij hebben altijd die kleine bakjes pepersaus ideaal voor bij het vlees voor één persoon.

Prima ervaring laat niets te wensen over

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Ruime keuze en prima kwaliteit. Zout arme producten zijn TOP.

Heerlijke kruiden van toegevoegde smaak!

Het voedsel krijgt neer smaak met de juiste kruiden, die jullie in het ruime assortiment voorradig hebben.

Prima service, snel geleverd.

Snel geleverd, makkelijke te bestellen, ook goede tips met recepten.

Snelle levering en top kwaliteit.

Prima producten

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Ik heb nu voor de 2e keer een bestelling geplaatst. Het bestellen gaat makkelijk, duidelijke shop. Je komt hier ook producten tegen die in de meeste supermarkten niet te koop zijn. Levering is heel snel.

Alles in orde

Lekkere saus en snel in huis. Ook nog een gratis zakje kruiden

Niets op aan te merken.

Ik ben heel tevreden met de uitvoering van mijn bestelling. Top!

Ruim assortiment, snel in huis

We waren op zoek naar kruiden zonder of met weinig zout. Wat een assortiment! En in mooie potjes, die nu staan te stralen op het aanrecht. Zonde om in een kastje te verstoppen! En met een gratis potje kerrie, altijd lekker. Nog niet alle kruiden kunnen proberen maar wat we tot nu toe hebben gebruikt smaakt en ruikt heerlijk.

snelle verzending goed verpakt

prijs is beter dan in de supermarkt!

Goede website!

Heel fijn dat je een product dat niet in een supermarkt is te verkrijgen, gewoon bij jullie kan bestellen!

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!