Alles mooi op tijd ontvangen en keurig verpakt. Super!!!

Kruidig

Ik ben hartpatiënt en mag geen zout , gelukkig is er Dieetzout natriumarm en Uw magazijn moet uitpuilen met dat spul want in de winkel is het niet te krijgen . Misschien een grote actie doen naar de winkeliers zodat U heel veel consumenten een groot plezier zal doen .Ik ben ontzettend blij dat ik bij U terecht kon .SUPER? Met vriendelijke groet Eddy Spoor

Het is een cadeau voor een vriendin...

Het is een cadeau voor een vriendin die mij helpt met boodschappen doen sinds september 2021. Na een valpartij medio augustus 2021.

Snelle levering en topkwaliteit

De Italiaanse kruidenmix van Verstegen is van topklasse, helaas niet in alle supermarkten verkrijgbaar maar snel leverbaar via hun site, waar we veelvuldig gebruik van maken. De Toscane is onze favoriet. Vandaag besteld, morgen in huis. Klopt!

Groot assortiment en duidelijke site

gekregen wat ik wilde

snelle afhandeling en bezorging ik ben een tevreden mens

Supersnel geleverd.

Probleemloos en snel geleverd.

Dolgelukkig met mijn natriumarme producten waardoor ik weer weer smakelijk eet.

Geweldig, eindelijk weer de natriumbeperkte kruidenmixen en original blend producten die mij in staat stellen zonder zout héél smakelijk te koken. De Italiaanse kruidenmix Sicilië kon ik nergens bestellen; ik ben hier zo blij mee. Het extra zakje kruidenmix ( natriumarm) met recept voor gebruik, vond ik zeer attent. De bestelling werd zeer snel geleverd. Ook het feit dat al het verpakkingsmateriaal bij het oud papier kan vind ik een zeer goede keus . Ik ga zeker nog meer producten bestellen en uitproberen.

Snelle goeie levering

Goed verpakt ook

Kruiden besteld en vlot geleverd

Opmerking: jammer dat niet alle kruiden in een potje (tegen meerprijs) geleverd kunnen worden. Is handiger en hygiënischer.

Top producten

Juiste mengeling van specerijen, neemt mij een hoop werk uit handen.

Geweldige service, mooie website!

Ik ben heel blij met jullie producten. Ik kan bijna nergens aan natriumarme producten komen. Jullie hebben volop keuze, daar ben ik heel blij mee, aangezien ik een man heb met nierproblemen en hij moet zoutarm eten!

Snelle reactie

Snelle reactie en zeer correcte , beleefde mail op mijn vraag. Ook bij mijn 2e mail nog een leuk antwoord. Perfect

Snel en goed.

Daar in sommige winkels het assortiment plotseling wordt omgegooid pak je regelmatig op een leeg plek. Ben je gehecht aan een bepaald artikel is het plots niet meer te verkrijgen en hier komt jullie webshop om de hoek. Snel betrouwbaar en kwalitatief zeer verantwoord heb je snel weer de artikelen die je zo graag gebruikt in huis.

Alles prima geregeld

Bestellen was eenvoudig en snel, levering snel!

Snel

Vanuit Frankrijk enige kruiden besteld en zeer snel geleverd, super!!!

Zeer goede en snelle levering.

Het was mijn eerste keer dat ik een bestelling deed via de website. Zeer tevreden.

Geweldig!

Deze kruiden gebruik ik al jaren en ineens waren ze nergens meer te koop. In andere plaatsen ook nog geprobeerd. Daarom dacht ik om eens naar uw website te kijken en ja daar kon ik het ook bestellen. Nu maar gelijk voor de hele familie besteld. Wij gebruiken het om hete bliksem te maken naar een oud recept van mijn moeder! U hartelijk dank voor het sturen. Mvg. Louise Schipper

Goede producten, snelle levering

Heerlijke chilisaus

snelle levering, goed verpakt en prima producten

Netjes verpakt en nel geleverd

Makkelijk te bestellen op duidelijke site, netjes verpakt en snel geleverd. Top !

Vlot geleverd! Netjes verpakt, dus alle potjes waren heel

Positief!

Correcte en snelle levering

Website is goed toegankelijk en duidelijk. De bestelde producten snel en goed verpakt ontvangen, met nog een extra monsterzakje als toegift. Fijn dat de speciale blend mix voor boerenkool nog ruim voorhanden was, aangezien deze helaas uit het assortiment verdwijnt....

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!