Prima afhandeling

De bestelde artikelen werden geleverd zoals voorgespiegeld. Allen jammer dat de "oude" log-in niet meer werkte.

In een zin: goed is goed

Ik kon dewildkruiden niet meer in diverse supermarkten kopen. In Belgie schijnt dat geen probleem te zijn. Plus en AH leveren dit produktniet meer. Vervelend als je een wildliefhebber bent. Maar het probleem is via de webwinkel opgelost.

2e X zo gedaan bevalt me super iets duurder dan supermarkt maar tenminste een goede voorraad

fantastisch

Ben zo blij dat ik online bestellen bij jullie ontdekt heb. Hoef nu niet me kapot te zoeken in de supermarkt.

Gewoon TOP.

Netjes, snel en prima verpakt. Ook altijd een suggestie van een nieuw product. Verstegen is ons huismerk.

Onmisbaar

Dit kruid/zout gebruik ik al jaren,en het geeft een heerliike smaak aan mijn eten,ik zou er niet meer buiten kunnen.

De zaden verstegen id eerste kwalitijd

De poducten van verstegenzijn heel lekker. En ook vandag bestelt morgen in huis .

prima product

en snelle levering en prima verpakking, dank!

bijna uitstekend zie onderstaand

De afhandeling is volledig naar wens gegaan; Verpakking: correct Verzending: volgens afspraak Aflevering: op afgesproken tijd 1 ding wil ik wel onder uw aandacht brengen wat daar mogelijk is aan ontglipt: en dat is dat het geleverde monster van mengeling Harissa een houdbaarheid datum heeft van 31-12-2021 terwijl het pakket op 06-01-2022 is afgeleverd. Misschien nog wel te gebruiken maar dit wil ik u toch als aandachtspunt meegeven. Hartelijke Groeten C Faasse

Netjes op tijd geleverd.

Uitstekende webshop!

Uitgebreid online assortiment! Snel en goed verpakt geleverd.

Overzichtelijke site

Prima levering Fijne kruidenmix

Gewoon top en snel

Super snel geregeld moest ff zoeken in de webshop maar voor de rest gewoon super goed geregeld

geen problemen

keurig verpakt/snel ontvangen

Prima blij dat ik op deze manier kan bestellen.

In de winkel hier in de buurt is het moeilijk te verkrijgen of helemaal niet en op deze manier heb ik toch mijn bonen prutje.

Snelle service.

Snelle levering.

Na een makkelijke bestelling een snelle levering.

Prima webwinkel met veel keus, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Goed geregeld

Goed geregeld

levering duurde wel erg lang

17 december bestelde ik kruiden. Telkens kreeg ik bericht dat ze de volgende dag afegeverd zouden worden, maar het werd uiteindelijk 10 dagen later. Allerlei pakketjes ontvangen, maar niet de lekkere Dutch Blend voor Boerenkool, daar moest ik even op wachten en een aantal dagen voor thuisblijven.

Super goede service en verzending

X

Zeer traag

Als ik op 16-12 een bestelling plaatst, zodat je er vanuit mag gaan dat je de boel voor de kerst binnen hebt, dan kom je bedrogen uit. Natuurlijk hebben ze het druk bij de pakketdiensten, maar Verstegen verzend zelf ook pas op de 20e, dus die verdient ook de schoonheidsprijs niet. Het is nu maandag 27-12 en het schijnt vandaag binnen te komen, na kerst dus. Lekker tof gedaan Verstegen en PostNL, pfffff

uitstekend

uitstekend

Geen ervaring

Voor de tweede dat ik dit invul geen reactie terug gekregen. Maar nog geen ervaring heb nog niets ontvangen

Snelle levering van prima kuiden

Heel tevreden!

Niet eens bezorgd

Hoe kan ik mijn ervaring uitspreken als mijn pakket niet eens bezorgd is. Baal er enorm van. Heb ruim optijd besteld in de verwachting voor de kerst ervan te kunnen genieten maar dit is niet het geval.

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!