Super tevreden!!

Pakje zojuist ontvangen. Lekker snel en de inhoud voldoet helemaal aan mijn verwachting. Ontzettend leuk boekje met recepten en wat ik ook zo leuk vond is dat er een zakje kipkruiden bijzat die ik nog niet kende. Met mijn grote fles marinade ben ik in mijn nopjes!

Super service en alles netjes en snel geleverd

heel goed

Alles binnen een dag ontvangen zoals beloofd op website

Produkt voldoet aan alle gestelde eisen/tot nu toe geen ervaring nog steeds niet ontvangen.

tot 3 keer toe op de bezorg lijst gezet en iedere keer weer er af. Na levering is alles in orde bevonden.

goed ontvangen

De bezorger had het druk ,bestelling iets later dan verwacht maar prima ontvangen.

in mijn directe omgeving geen Japanse kruidenmix in de schappen

Met één online poging had ik succes. Binnen twee dagen had ik mijn geliefde kruidenmix thuis. Top! Kon ik eindelijk mijn mans favoriete bamie weer bereiden. Graag dit product weer in de schappen bij de supermarkten. Heb meerdere alternatieven geprobeerd maar niets kwam in de buurt van deze Japanse kruidenmix.

Boven verwachting.!

En dan heb ik het niet eens over de kruiden, die ik al jaren met veel genoegen in de keuken gebruik maar het gemak van bestellen, de snelle levering, de verpakking, het presentje bij de bestelling. Echt Top. Daar kunnen nog veel bedrijven wat van leren. Dank.

Heerlijke kruiden, online besteld, snel geleverd!

Heerlijke kruiden, online besteld, snel geleverd!

Gewoon super lekker

Helaas bij de levering was er bij 1 potje de deksel en de folie kapot en hierdoor behoorlijk gelekt wij hebben deze helaas weg moeten gooien.

Snelle & goede afhandeling

Beter kan het niet, even klikken en gevonden wat ik zocht en heel snel kwam het met de post. Complimenten!

Niks ontvangen

Bestelling zou al bezorgd zijn maar ik heb nog steeds niks ontvangen. Bestelling ontvangen en met plezier en smaak gebruikt.gelukkig lach de fout niet bij jullie.

Dat ik na een week nog niets heb ontvangen

Verder ben super tevreden over jullie producten .

Van begin bij het bestellen tot aan huis goede service, niks om aan te merken. Gezegende dagen toegewenst

Top zoals altijd

Niets op aan temerken goed verpakt snel verzonden en altijd een extraatje erbij

Ben echt heel blij met deze kruiden.

Ik vind het erg jammer dat er nog zo weinig assortiment van deze kruiden met de blauwe dopjes. Zonder zout! In de winkels aanwezig is. AH kan het niet eens voor mij bestellen. Plus en Boni ook niet. Ben dus in drie winkels geweest om naar dit product te vragen. Uiteindelijk maar online besteld bij jullie. In deze drukke tijden van de bezorgers.

Snelle levering van de goederen . Een gratis verrassing erbij bij de bestelling. Een prachtige stoffen tas gratis gekregen. Alle Lof over service!

Duidelijke site met heel veel producten Snelle bezorging de volgende dag al netjes verpakt

Super snelle levering

Bestelling volgende dag al geleverd. Knap in aanloop naar de feestdagen.

Helemaal top! ☺️

Perfecte service en een zeer leuk pakket ontvangen.

Ik heb niks ontvangen

Verstegen nam snel contact op en een is uiteindelijk allemaal goed en prettig geregeld.

Mooi pakje

Dankjewel Het pakje was met veel zorg in gepakt. Ja en de kruiden zijn altijd heel goed en lekker. Ook de molentjes zijn heel fijn. Ik ben dik tevreden. Ik wens jullie hele fijne feestdagen.

Perfecte levering..

Kwaliteitsproducten snel thuis geleverd

Uit het enorme productenassortiment vlot de juiste specerijen en kruiden gezocht. Deze werden vlot geleverd.

Snelle afhandeling en snelle bezorging

Overzichtelijke website, goede produkt-beschrijving en eenvoudige bestelling. Zorgvuldige verpakkingswijze en verzending.

Heel fijn om zo mijn favoriete producten te bestellen

Een zeer snelle en goede levering van mijn favoriete producten. Met name de illy Billy chilisaus is bij ons favoriet. Heel moeilijk in de winkel te krijgen, maar als ik bestel dan is alles de dag erna al geleverd thuis. Super service!!

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!