Na slechte aflevering product, potjes stuk, hebben ze meteen op mijn mail gereageerd en nieuwe gestuurd.

Eenvoudig geregeld, volgens afspraak bezorgd, Keurig verpakt.

Prettig zaken doen!

Snelle service, alles netjes verpakt en een extra zakje kruidenmix

Snelle service, alles netjes verpakt en een zakje kruidenmix extra!

hele fijne specerijen

de rode bus cajun is nogal zout daarom mix ik hem met de blauwe cajun kruiden

Snelle levering en heel goed ingepakt.

Ik gebruik altijd verstegen kruiden en tevreden mee! In de site was heel gemakkelijk te bestellen en ik denk dat ik dat vanaf nou altijd doe :)

Gewoon Top

Optijd snel en hoogkwaliteit

Je vraagt om een mening terwijl ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen?

Onduidelijkheid ivm levering

Goed en snel geleverd

Mix voor Steak & Jus valt erg tegen. Knoflook overheerst heel erg zodat er van de rest van de kruiden weinig smaak overblijft.

Net wat ik zocht als hartpatiënt voor mijn eten.

Dit dieetzout kocht ik voorheen in de supermarkt, maat het is nu daar niet meer te koop, dus ik ben blij dat ik het nu via internet bij uw firma kan bestellen.

Snelle levering en bestelling precies volgens afspraak

Positieve ervaring. Desalniettemin één suggestie: Bij bestelling ontvang ik altijd een extra proef-verpakking. Dat gebaar wordt gewaardeerd. Ik bestel echter altijd (noodgedwongen) alleen producten zonder zout en ontvang doorgaans als extra juist iets met (veel) zout, dat ik daardoor helaas zelf niet kan proberen.

Tevreden

Correct, vlot en netjes geleverd met een leuke attentie om iets nieuws uit te proberen.

Bestellen ging eenvoudig en de volgende dag al in huis! Wat zijn de sauzen in kuipjes toch heerlijk!

Prima in orde

De bestelling was heel goed verpakt en snel geleverd. Ik ben tevreden.

Super leuk Winterpakket, goede bezorging

Ik heb het Winterpakket gekocht om cadeau te doen. Ik vind het een erg leuke combinatie van producten en een origineel cadeau om te geven. De bezorging was prima en het pakket was mooi ingepakt.

SUPER

M'n pakketje was zoek Keurig na mijn mailtje gelijk gebeld Was ergens neergelegd Meer dan top Ik jou van mee denken en service

Snel verzonden

Precies artikel van mijn keuze en supersnel verzonden

Snel geleverd goede servis balie

perfecte service

Snelle levering en zelfs nog een heerlijk zakje extra kruiden om uit te proberen.

Top verpakt en snel gekregen

Confusius schreef 2500 jaar geleden dat het genot van een maaltijd voor harmonie en vrede in de same

De kruidenvariatie zet aan tot menig keukenexperiment.

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering.

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering.

Ik gebruik Verstegen kruiden al zolang ze bestaan

Mijn ervaring met verstegen kruiden is uitstekend en beveel ze ook aan anderen aan

netjes en op tijd geleverd

het gemak van bestellen in plaats van tussen de schappen te zoeken. de kipkerry kruiden is in de wat grotere bussen is nergens te vinden ook niet bij de makro of sliegro of hanos

Niet goed maar ook niet slecht

Helaas is de prijs voor Dieetzout duur , 2.50 voor het artikel, terwijl deze bij AH 1,95 kosten , maar deze bij AH niet meer verkopen. Mijn gedachte was dat je in de webshop van de fabrikant goedkoper uit was. Jammer

Alles perfect

Het bestellen was makkelijk, en ik kreeg het pakje keurig aan. Niets dan lof

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!