Geweldig goed. Zelfs nog extra zakje kruiden bij de bestelling. Dank hiervoor.

Erg tevreden.

Warrig

Nooit een bevestiging ontvangen en een track & trace bericht. Het pakket moest ik ophalen bij een Post NL afhaalpunt terwijl ik op het moment van aflevering gewoon thuis was. De inhoud van het pakket was goed en keurig ingepakt.

Heerlijke kruiden snel geleverd

De super in ons dorp kwam in andere handen, waardoor de kruidenkeuze drastisch veranderde en inkromp. Gelukkig biedt de Verstegen webwinkel een goed alternatief . Bovendien is het assortiment daar veel groter. Er staan nu 5 verschillende mediterrane kruidenmengsels in de keuken die ik nooit in de schappen zag.

Snel geantwoord op mijn mail en gelegenheid om online te bestellen

Snel geantwoord op mijn mail en gelegenheid om online te bestellen

heerlijk

met de melanges krijg je perfecte maaltijden op tafel

Snel en perfect verpakt ontvangen

Ben zeer tevreden met mijn eerste bestelling en het zal zeker niet de laatste zijn

helemaal goed

netjes verpakt en keurig op tijd

Zo gemakkelijk bestellen en dan zo snel in huis.

Altijd heerlijke producten

Door de dialyse zoon zoutarm dieet Vlug geleverd en zijn een voor een fantastische kruiden

Prima product, snel geleverd

Het assortiment is zo uitgebreid dat de winkels niet alles hebben. Gelukkig is er de webwinkel met mijn favoriete producten, binnen een dag in huis en altijd iets nieuws erbij om te proberen.

Snelle levering voor zo veel lekkers !!!

Beter kan niet

Snelle levering ,keurig verpakt en een ruime sortering in keuzes

makkelijk bestellen en snel geleverd

Helaas zijn mijn favoriete gehaktkruiden bijna nooit verkrijgbaar in de supermarkt. Bestellen online bij de bron is een uitkomst. Flinke voorraad besteld die ook snel werd geleverd.

netjes geleverd. dik tevreden

prima. ben tevreden. veel succes met uw bedijf

Natrium arme kruiden geven voldoende smaak.

De natriumarme kruiden zijn we heel tevreden over. Wel bijzonder dat er een pakje extra pittige kerriesaus bij zat voor een pittig kipgerechten. Dat is niet handig voor een zoutarm dieet.

Omdat het niet meer lukte om de kruiden in de winkel te kopen ben ik op internet op zoek gegaan. Twee dagen later het pakket ontvangen. Als verrassing zat er nog een potje basilicum bij. Wij zijn er erg blij mee.

Snel geregeld, maar wel aanzienlijk duurder dan bij AH

Ik heb gehaktkruiden besteld, zakjes van 7 gram. Voorheen waren deze te koop bij AH. Vraag: Waarom nu aanzienlijk duurder dan in de winkel bij AH? Slechte zaak !!!

Perfecte service!

Ook online heeft Verstegen de Rotterdamse mentaliteit. Mijn bestelling was binnen 24 uur geleverd. Supersnel dus. Mouwen opstropen en gaan!

Snel en goed

Goede en duidelijke omschrijving van de aangeboden artikelen .

Altijd goede kwaliteit.

Ik heb alleen goede ervaringen met de producten van Verstegen. 1 klein puntje, er mag best iets minder zout in.

Gewoon goed, jammer dat niet alles in de supermarkt ligt

De reden om bij Verstegen zelf te bestellen is omdat de gewenste kruiden boerenkoolstampot dutch blend in geen enkele supermarkt meer te verkrijgen is. Vorig jaar was dit nog wel.

Zending was ok, 1 papieren potje niet. Klacht opgelost!

De kruiden in een van de papieren potjes staat als een blok, zo stijf. Je moet er met een mes doorheen om alles los te krijgen. Verstegen lost de klacht op binnen een paar dagen, helemaal blij. Netjes opgelost. Probleem wordt opgepakt door Verstegen, conclusie voor mij is gewoon blijven bestellen. Verder is alles helemaal ok!

Blij dat ik het bij jullie kan bestellen iets goedkoper misschien?

Waarom staan alle zoutarm producten niet bij elkaar? Dat was eerder wel zo. Misschien heb ik iets niet goed gedaan

mix voor scampi en garnalen wel betaald maar niet ontvangen

bestelling saté saus en mix voor garnalen , mix voor garnalen wel betaald maar niet ontvangen beetje slordig ! mix is direct nagezonden zeer snelle reactie van Verstegen

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!