Gemakkelijk te bestellen en correct levering!

Heel eenvoudig in bestellen!

super

De oude satesaus is de lekkerste , jammer dat het bijna niet meer op voorraad is . maar verder een heel goed merk voor kruiden en sauzen

Snelle levering, zeer tevreden.

Heerlijke kruiden

Ik ben fan van de vegalijn met misopoeder en baalde dat mijn supermarkt ze uit het assortiment hadden gehaald, maar gelukkig bestaat de webshop!

Geweldige service !!!

Goed product overzicht, duidelijke voorwaarden en zeer acceptabele prijzen.

Snel en correct geleverd

Ik vond het alleen jammer ik bestel allemaal producten voor een natrium arm dieet krijg dan je gratis proef monster waar weer gewoon heel veel zout in zit

Lekker gemakkelijk

Lekker gemakkelijk

Zou het zo weer doen

Om de bezorgkosten te omzeilen een paar potjes extra besteld

Uitstekend product

Producten van Verstegen zijn prima, wat ik vreemd vind dat je kruiden kunt bestellen via hun webshop, maar dat ze bij een paar zakjes dit al verzenden via pakketpost, terwijl het makkelijk in een envelop past (evt bubbeltjes envelop) waardoor je nu een enorm bedrag kwijt bent aan verzendkosten, dat is dan wel weer heel jammer.

Fijn dat deze webshop er is!

Sommige kruiden die ij veel gebruik zijn niet bij mijn supermarkt verkrijgbaar. Fijn dat ik deze rechtstreeks bij Verstegen kan kopen. Alles keurig op tijd bezorgd.

Bestelling snel en correct ontvangen

Heb de viskruiden : met zeewier en Citroen besteld. Helaas niet meer te koop in de supermarkt, maar bij Verstegen gelukkig wel nog. Bestelling snel ontvangen

Fantastisch snel en professioneel.

Zie hierboven.

Snelle levering van heerlijke sauzen!

De sauzen zijn heerlijk, en de service is super. Snelle, duidelijke levering!

Snelle bezorging en leuk dat jullie er een proef zakje bijdoen

Positief

Had leen ook in brievenbuspakje gepast Waren de verzendkosten ook goedkoper geweest

Snel geleverd en een uitgebreid assortiment

Blij verrast met een zeer uitgebreid assortiment op de website. De keuze van kruiden zonder toegevoegd zout is enorm! Erg blij mee. Snelle levering en afwikkeling en zorgvuldig verpakt

Op tijd geleverd, goed verpakt

Ik was op zoek naar n bus kipkruiden met kerrie, maar die kan ik helaas niet vinden.

Top zoals gewoonlijk

Zoals gewoonlijk een snelle levering.met een extraatje erbij

Zo maak je zoutarm lekker!

Wat fijn dat jullie tegenwoordig zoveel kruidenmixen hebben die natriumarm zijn, cq zonder toegevoegd zout. Ik moet sinds kort weer zoutarm eten en koken was niet echt leuk meer op die manier, maar met jullie mixjes weet ik er nu toch iets lekkers van te maken. Ik mis alleen de mix voor speklappen, want die is van jullie zó lekker!

Net geholpen aan de telefoon en zo mijn bestelling gedaan

Correcte afhandeling

Super service, snel

Goede service, snel geleverd

geweldig

wij vonden het een snelle levering en erg jammer dat da gevude eitje traditioneel er uit gaat maar in de toekomst zullen we vast en zeker specerijen bestellen bij jullie

Industrieweg 161

3044 AS Rotterdam

Over Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!