leider war mir net bewußt, dass ich eine Rechnung bekomm und dann bezahlen muss. irgendwie dachte ich die kommt mit dem Teil. Aber nachdem ich durchgeblickt habe alles gut gelaufen.
Vlugge levering
Alles in allem eine schnelle Abwicklung und sehr freundlicher Service bei Rückfragen. Auch wenn die Bestellung später ankam als beschrieben (Was an DHL lag), bin ich dennoch sehr zufrieden.
Makkelijk onderdelen zoeken op de site en de onderdelen waren zoals ik had verwacht.
Bedankt voor de mooie review!
Ware wie beschrieben
littel pricy, but great web sight, quick handelig and shipping
Vandaag besteld en de volgende dag in huis, goed geregeld.
De eerste bestelling van vorige week ging goed. Nu heb ik een tweede bestelling gedaan op woensdag en ik hoor niets. Hoe kan dat?
Goedemiddag, Bedankt voor uw bestellingen. Inderdaad zou uw vorige bestelling geleverd moeten zijn. Uw tweede bestelling had u woensdag rond 22.30u geplaatst en kon daarom donderdag niet meer verzonden worden. Deze zal dus vandaag nog verwerkt en naar u in Frankrijk verzonden worden! Mocht u nog vragen hebben, hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Gert Jan
Reageerd snel op mail en bestelling was snel geleverd.
Goedemorgen, Erg vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Helaas zie ik dat er iets fout lijkt te gaan bij DHL en dat uw pakket in het sorteercentrum blijft liggen. Ik zal hierover contact opnemen met DHL. Ik kom er later vandaag bij u op terug. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Gert Jan
Ursprüngliche Bewertung
Tot nu toe bestelling nog niet ontvangen
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Snelle levering, nette prijs
vlot , vlug
Na 10 dagen nog steeds niks ontvangen. Ik ben benieuwd wanneer het bestelde artikel geleverd wordt Inmiddels contact gehad met trekker totaal en het probleem zat bij de leverancier en inmiddels is alles mooi geleverd zoals het hoort. Goeie service noem ik dat.
Goedemorgen, Vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Ik zie via de Track & Trace dat uw pakket 17 juni bezorgd zou zijn, alleen dat er niemand op dat moment aanwezig was. Vandaar is het pakket afgeleverd bij een DHL afhaalpunt bij u in de buurt. Ik zal u even een e-mail sturen met verdere informatie waar u het pakket kunt afhalen. Met vriendelijke groet, Gert Jan
Ursprüngliche Bewertung
Na 10 dagen nog steeds niks ontvangen. Ik ben benieuwd wanneer het bestelde artikel geleverd wordt.
Super snel
Schnell und unkompliziert
Gute Beschreibung, richtiges Ersatzteil, kein Ärger!
All the parts are ok.Shipping on time.Fibe star purchase.
Zum ersten Mal bestellt, schöne Homepage gute Auswahl. Schnelle Bearbeitung meiner Bestellung und zügige Lieferung, Ware ist gut verpackt und von guter Qualität. Leider kostet Zahlung via PayPal und Kreditkarte deutlich Aufpreis. Ansonsten super kann man weiter empfehlen.
Heel goed geautomatiseerd facturatieprogramma voor buitenlanders en juiste levering volgens aangeven bij bestelling
Snelle afhandeling
zeer snelle levering en goede service
Perfekt und zuverlässig.
Sehr gute Erfahrung, vor allem die Preise sind Intressant und die schnelle Versendung der Teile. Hervorzuheben ist die bereitgestellte Sendungsverfolgung, so weiß man immer wann die Teile kommen!
Die Dichtungen sehen gut aus und sind ordentlich verpackt. Aber sie sind viel zu teuer! 60 € für zwei kleine Dichtungen ist zuviel!
Herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Wir versuchen, alles zu den fairsten Preisen anzubieten, aber leider sind viele Preise in letzter Zeit ziemlich gestiegen.
Snelle levering en als je vragen hebt krijg je snel antwoord, top
Bedankt voor de mooie beoordeling!