Die Lieferung kam direkt und der Artikel hat perfekt
Die Lieferung kam direkt und der Artikel hat perfekt
Unkompliziert, schnell, alles gut
Prima site, en een mooi petje kado, niks op aan te merken.
Goede afhandeling.
Preis-Leistung top,immer wieder gerne! Schnelle Lieferung und super Qualität.
Super jeder zeit wieder
Große Auswahl, auch bei seltenen Teilen.
Perfekt
Na misverstand zelfs op zater snelle reactie terug en een nette oplossing
Ursprüngliche Bewertung
In de tekst stond links en rechts ipv links of rechts te plaatsen Dus dacht dat de prijs voor twee stuks was
Gut verpackt angekommen ohne Beschäftigung. Funktioniert einwandfrei
Snelle levering, jammer dat het niet past
Tevreden van product, wel 6 dagen op gewacht
Na telefonischcontact is het probleem opgelost.
Goed u zojuist te hebben gesproken. Had het probleem per e-mail helaas niet helemaal juist begrepen. Heb contact opgenomen met uw naamgenoot, en het e-mailadres is inmiddels aangepast! Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Gert Jan
Ursprüngliche Bewertung
Bestelling niet voor mij bestemd. Waarschijnlijk verkeerde email adres overgenomen van de bestelling. Zelfs na mijn reactie hierop krijg ik nog steeds mail. Betreffende klant, waarschijnlijk een naamgenoot, heeft niet het mailadres [email protected]. Groet Jan Spekreijse 0650478898
Door een fout bij de leverende partij is mijn bestelling niet geleverd . Ondanks deze situatie heeft men een extra levering gedaan zodat ik mijn bestelling kreeg. Men heeft hier op een correcte wijze en goede communicatie op gereageerd! Bedankt
Jammer om te horen dat u het pakket nog niet ontvangen heeft! We lossen dit graag met u op, zodat u het pakket alsnog snel ontvangt. We zullen contact met u opnemen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Gert Jan
Ursprüngliche Bewertung
Men geeft aan dat het via DHL wordt geleverd, waarna blijkt dat het verkeerd is gegaan bij een sorteercentrum . En binnen 2 dagen geleverd opnieuw geleverd wordt. Ben nog steeds aan het wachten .
Dieses war meine erste Bestellung bei Ihnen. Wie vor beschrieben hat das gut geklappt. Ich würde beim nächsten mal wieder bei Ihnen bestellen.
Correcte Firma
Alles unkompliziert, schneller Versand.
Goed lever tijd was 2 dagen, misschien zou dat nog iets sneller kunnen? Maar verder niets aan te merken
Bedankt voor de mooie beoordeling en de tip! Het wordt lastig om de onderdelen nog sneller te leveren, omdat de meeste onderdelen vanuit externe magazijnen worden geleverd. Maar we gaan kijken of we dit binnenkort mogelijk kunnen maken!